- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σε ένα απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου για την 7η αγωνιστική, Πίνδος Κόνιτσας και Θύελλα Κατσικάς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τη Θύελλα να παραμένει στην κορυφή με 17 βαθμούς, ωστόσο με ενδεχόμενη νίκη αύριο της Ανατολής θα έχει συγκάτοικο. Πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας για τη Θύελλα Ελεούσας (2-0) το Κουτσελιό, ενώ στις νίκες επέστρεψε ο Τιτάνας Λογγάδων (3-0) την ΑΕ Κληματιάς.
Η Πίνδος προηγήθηκε με τον Μουρεχίδη, η Θύελλα ισοφάρισε με τον αρχηγό της Σκανδάλη με τους Κονιτσιώτες να ανακτούν το προβάδισμα με τον Μήτσο και η Κατσικά με τον Ντούκα ισοφάρισε εκ νέου.
Στο "Θεόδωρος Λώλης" με γκολ των Νάσιου και Διαμαντόπουλου η Ελεούσα πήρε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία, οι Λογγάδες επέστρεψαν στις νίκες.
Tα σημερινά αποτελέσματα
Πίνδος Κόνιτσας- Θύελλα Κατσικάς 2-2
Θύελλα Ελεούσας- Κουτσελιό 2-0
Λογγάδες- Κληματιά 3-0
Το αυριανό πρόγραμμα
15.00
Αγροτικός Καστρίτσας- ΑΟ Αμπελόκηποι
Κρανούλα-Άτλας
Μέτσοβο- Ζωοδόχος
17.15
Αετός Νήσου- ΑΟ Ανατολής
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.