- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Καστρίτσα και Λογγάδες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι με ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και μία μεγάλη φάση να ξεχωρίζει στα τελευταία λεπτά.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και περισσότερη ώρα κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε ουσιαστικές ευκαιρίες. Η Καστρίτσα προσπάθησε να απειλήσει με μεγάλες μπαλιές και γρήγορες αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.
Στην επανάληψη, οι αλλαγές των γηπεδούχων φάνηκαν να «ξυπνούν» την ομάδα, που ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε περισσότερο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Παντελή Δραγάτη.
Η κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 75’, όταν ο Δραγάτης επιχείρησε ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής,ο Αθανασόπουλος αντέδρασε εντυπωσιακά, αποκρούοντας με δυσκολία, ενώ η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ, κρατώντας «ζωντανό» το μηδέν για την Καστρίτσα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν έντονες διαμαρτυρίες για δύο φάσεις: ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ και ένα πέναλτι που ζήτησαν σε ανατροπή του Δραγάτη μέσα στην περιοχή. Από το βίντεο του αγώνα, φαίνεται ο αμυντικός της Καστρίτσας να βρίσκει πρώτος την μπάλα στη δεύτερη φάση, δικαιολογώντας την απόφαση του διαιτητή.
Διαιτησία:Νέος(Θανασιάς-Διαμαντοπουλός)
Καστρίτσα(Λιαπάκης):Αθανασόπουλος, Λυμπερόπουλος, Κιτσάκης, Δοβανάς, Καραγιώργος(46’ Μακρής), Αγγελόπουλος(46’Τζοβάρας) , Τζιοβάρας, Παπακωστίδης(55’ Κατζιώτης), Νάκος, Ήλιας, Κύρκος(46’Βλέτσας)
Λογγάδες(Λώλης): Δραγάτης Π., Κατσαούνος, Ρίζος(87’Κουτλάς), Δημάκης, Παναγιώτου(81’ Άγκας), Πάκος, Γκόλιας(87’Κατσιώτας), Μπίττας(64’Μυλωνάς), Μπάγιας, Δραγάτης, Αθανασίου(87’Κάκαβος).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.