Πέντε ακόμη ανανεώσεις για την Κόνιτσα

22.06.2025 Αναγνώστηκε 226 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τον βασικό περσινό της πετυχημένο κορμό διατηρεί η Πίνδος Κόνιτσας, καθώς μετά την παραμονή του αρχηγού Βασίλη Μουρεχίδη, ακόμη πέντε παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στην ομάδα πολλά χρόνια αποφάσισαν να συνεχίσουν και να διατηρήσουν την ομάδα της Κόνιτσας στην ανοδική της πορεία, ο λόγος για τους Θεοφάνη Τσιούτσιο, Θοδωρή Μήτσο, Ανδρέα Πατσούρα, Μιχάλη Ηλία και Χρήστο Σπανό.

Πέντε ακόμη ανανεώσεις για την Κόνιτσα

Οι ανακοινώσεις:

  • Ο ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2025-2026 με τον ποδοσφαιριστή Τσιούτσιο Φάνη.
    Ο Φάνης ,βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής της ομάδας ,από την αρχή της περυσινής σεζόν έδεσε ξανά την άμυνα μας μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ήταν μέρος ίσως ενός από τα καλύτερα δίδυμα αμυντικών της κατηγορίας .
    Άλλη μια σημαντική παραμονή στο πλάνο της ομάδας και επιτυχία της Διοίκησης , άλλη μια δύσκολη περίπτωση, καθώς και ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας παρά τις προσπάθειες άλλων συλλόγων.
    Φανή ,ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .
    Με εκτίμηση,
    Το ΔΣ
     
    Ο ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2025-2026 με τον ποδοσφαιριστή Μήτσο Θοδωρή.
    Ο εκ των αρχηγών της ομάδας και γέννημα-θρέμμα της περιοχής, θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά με τα χρώματα της Πίνδου, συνθέτοντας μια σπουδαία λύση στην αμυντική μας γραμμή.
    Θοδωρή ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας !
    Με εκτίμηση,
    Το ΔΣ
     
    Ο ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2025-2026 με τον ποδοσφαιριστή Πατσούρα Ανδρέα.
    Ο Ανδρέας ήταν ο άτυχος της περυσινής σεζόν με έναν τραυματισμό να τον κρατά μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο διάστημα .
    Πλέον έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του θα βοηθήσει σημαντικά και φέτος την ομάδα στην προσπάθεια της.
    Αντρέα ευχόμαστε Υγεία και επιτυχίες με την Ομάδα μας .
    Με εκτίμηση,
    Το ΔΣ
     
    Ο ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2025-2026 με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ηλία.
    Ο Μιχάλης, θα είναι για τρίτη σερί σεζόν μαζί μας ,με το σήμα της Πινδου στο στήθος και με την αγωνιστικότητα του αλλά και το πάθος του θα βοηθήσει στην ομάδα μας τα μέγιστα καλύπτοντας όπως εδώ και χρόνια την δεξιά πλευρά της άμυνας μας.
    Μιχάλη, ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .
    Με εκτίμηση,
    Το ΔΣ
     
    Ο ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2025-2026 με τον ποδοσφαιριστή Σπανό Χρήστο.
    Ο Χρήστος, από τα βασικά στελέχη εδώ και χρόνια της ομάδας θα βρίσκεται μαζί μας ακόμα μια χρόνια, και με την βοήθεια του και την αγωνιστικότητα του θα αποτελέσει μια ασφαλή λύση στην προσπάθεια της ομάδας στην αμυντική της λειτουργία καθώς μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της.
    Χρήστο, ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .
    Με εκτίμηση,
    Το ΔΣ
     

Σχολιασμος