Στον πάγκο της Newcastle Δογορίτης και Κοκουθάκης αναλαμβάνουν τα ηνία!

14.06.2025 Αναγνώστηκε 709 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Newcastle ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με δύο γνώριμα πρόσωπα του τοπικού ποδοσφαίρου, φέρνοντας νέο αέρα και προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται. Ο Σωτήρης Δογορίτης και ο Γιάννης Κοκουθάκης αναλαμβάνουν από κοινού την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στον πάγκο της Newcastle Δογορίτης και Κοκουθάκης αναλαμβάνουν τα ηνία!

Η διοίκηση της Newcastle δήλωσε χαρακτηριστικά:


“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία μας με τους προπονητές ΔΟΓΟΡΙΤΗ Σωτήριο και ΚΟΚΟΥΘΑΚΗ Ιωάννη. Δύο άνθρωποι γνωστές του τοπικού και ιδιαίτερα αγαπητοί στον χώρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Οι χαρακτήρες τους αντικατοπτρίζουν απόλυτα την φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες της ομάδας μας! Σωτήρη και Γιάννη καλωσορίσατε! Ελπίζουμε να έχουμε μια χρονιά γεμάτη χαρούμενες και έντονες στιγμές! Forza Newcastle!!"

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο για τις γνώσεις και το πάθος τους για το άθλημα, αλλά και για το ήθος και τη συνέπειά τους. Η κοινή τους πορεία στον πάγκο της Newcastle αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

Σχολιασμος