Ο Χρήστος Βαζάτης στο τιμόνι της Θύελλας Κατσικάς

02.06.2025 Αναγνώστηκε 1397 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Βαζάτη, ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς, ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα. Με μεγάλη χαρά τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο γενικός αρχηγός τον καλωσορίζουν στην ομάδα, ενώ σχολίασαν αμφότεροι πως είδαν σε αυτόν τον συνεχιστή του έργου που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. 

Ο Χρήστος Βαζάτης στο τιμόνι της Θύελλας Κατσικάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο(Τάκη) Βαζάτη, ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο κ. Βαζάτης είναι ένα από τα καταρτισμένα και νέα πρόσωπα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων και γνώστης αυτού.
Ένας άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης της διοίκησης μας, με εξαιρετικό χαρακτήρα που εμπνέει σεβασμό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου .
Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του έπαιξε η παρουσία και το έργο το οποίο έχει δείξει τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας με την οποία την φετινή χρονιά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ.


Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά, κ. Βαρτζιώτης , δήλωσε:
«Η διοίκηση κινήθηκε με γνώμονα τη σωστή και ομαλή μετάβαση της ομάδας σε μια νέα εποχή, κατά την οποία επιδιώκουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας πάνω στις σταθερές βάσεις που χτίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Η επιλογή του Χρήστου Βαζάτη έγινε με ιδιαίτερη προσοχή και αποτελεί για εμάς εγγύηση συνέχειας, σταθερότητας και ποιοτικής εξέλιξης. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια της Θύελλας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα».


Από την μεριά του Γενικού αρχηγού της ομάδας ειπώθηκαν τα εξής:

«Από την μεριά μου να ευχηθώ στον Τάκη καλή αγωνιστική χρονιά.
Να έχει υπομονή και δύναμη ώστε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε αυτό το νέο εγχείρημα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα η οποία μπαίνε πλέον με μια νέα εποχή.
Σαν διοίκηση κινηθήκαμε για την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα μας. Ο Τάκης είναι ένα πρόσωπο το οποίο είναι αποδεκτό από όλα τα μέλη του συμβουλίου. Πιστεύουμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος ώστε να δώσει συνέχεια σε όλο αυτό το «οικοδόμημα» που χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο προπονητής έχει στα χέρια του το υπάρχον ρόστερ και έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τη νέα αγωνιστική χρονιά και σύντομα θα υπάρχουν και οι πρώτες ανακοινώσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις».

Σχολιασμος