- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Αμέσως μετά την λήξη του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην ΕΠΣ Ηπείρου και την ΕΠΣ Αθηνών, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων τόσο στην φιναλίστ, όσο και στην ομάδα των Αθηνών που κατέκτησε την πρώτη θέση.
Αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι δύο ομάδες σχημάτισαν "πασίγιο" τον γνωστό διάδρομο της δόξας, μέσα από τον οποίο πέρασαν τόσο οι πρωταθλήτριες, όσο και οι δευτεραθλήτριες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσουν την παρουσία τους στον μεγάλο αυτό τελικό.
Την απονομή στην νικήτρια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Άγγελος Νικόπουλος
ενώ στην φιναλίστ ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου, την απονομή των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.