Ραντεβού με την ιστορία έχουν οι προ-κορασίδες της ΕΠΣΗΠ

14.05.2025 Αναγνώστηκε 289 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ραντεβού με την ιστορία έχουν σήμερα οι προ-κορασίδες της ΕΠΣ Ηπείρου, καθώς αντιμετωπίζουν την ΕΠΣ Αθηνών στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Κ-15 Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 17.00 (γήπεδο ΕΠΣ Αχαΐας).

 

Ραντεβού με την ιστορία έχουν οι προ-κορασίδες της ΕΠΣΗΠ

Οι παίκτριες  έχουν κερδίσει ήδη τον σεβασμό της κοινής φίλαθλης γνώμης της πόλης και να μένει λίγο…όνειρο ακόμη για να κατακτήσουν το Κύπελλο και να το φέρουν στα Γιάννενα.

Η ομάδα του Βασίλη Κίτση στη φάση των ομίλων συγκέντρωσε επτά βαθμούς, έχοντας δυο νίκες απέναντι σε ΕΠΣ Καστοριάς, Γρεβενών και μια ισοπαλία με την ΕΠΣ Ημαθίας. Στα προημιτελικά απέκλεισε την ΕΠΣ Λάρισας με σκορ 2-1 και σε ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που έγινε στην Κοζάνη επικράτησε στα πέναλτι της ΕΠΣ Μακεδονίας με 3-0 (1-1 κ. α).

Η μικτή της ΕΠΣ Ηπείρου βρίσκεται από χθες στην Πάτρα όπου και διανυκτέρευσε ενόψει του σημερινού τελικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχάλης Ζήκος με βοηθούς τους Αναστάσιο Παλούμπης και Ιωάννη Ωρολογά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Μπακόπουλος, όλοι της ΕΠΣ Αχαΐας.

Σχολιασμος