- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Για την 2η αγωνιστική των Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ηπείρου Θύελλα Ελεούσας αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Άρτας Πρόοδο Ρωγών.
Η ομάδα του Ανέστη Ζώη προέρχεται από τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη Λεπενούς, ενώ ο προπονητής της Θύελλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.
Στα άλλα παιχνίδια της πρεμιέρας, ο Αχέρων Καναλακίου επικράτησε της Καστοριάς με 1-0, ενώ ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχτηκαν η Νέα Σελεύκεια με τη Λευκίμμη, με την Πρόοδο Ρωγών να έχει ρεπό.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Ζύγας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Γεώργιο Κεφαλή και Ιωάννη Κοκμοτό από την ίδια ΕΠΣ.
Τα υπόλοιπα ματς: Σήμερα, 16.00. Λευκίμμη- Αχέρων Καναλακίου: Τζόβας (Πασιάς- Βλαχοπούλου) Ηπείρου, 17.00 Άρης Λεπενούς-Νέα Σελεύκεια: Γιούρκας (Μιχάλας- Απώτατος) Κέρκυρας. Ρεπό: Καστοριά.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.