Φιέστα για τους αήττητους πρωταθλητές, Ροδοτόπι- Αμπελόκηποι 0-4 (video)

15.06.2024 Αναγνώστηκε 1041 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιόρτασαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Λιμνοπούλα οι Αμπελόκηποι, οι οποίοι στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής επικράτησαν με σκορ 0-4 της τυπικά γηπεδούχου Πασσαρώνας Ροδοτοπίου και ολοκλήρωσαν τον μαραθώνιο της Β’ κατηγορίας με 37 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Φιέστα για τους αήττητους πρωταθλητές, Ροδοτόπι- Αμπελόκηποι 0-4 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Μια ιδανική χρονιά έλαβε τέλος για τους Αμπελόκηπους στη Β’ Ερασιτεχνική που ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν στην Α’ κατηγορία. Η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια με απολογισμό 37 νίκες, μία ισοπαλία, 153 γκολ ενεργητικό και μόλις είκοσι παθητικό. Παράλληλα, κατέρριψε ένα ρεκόρ που διατηρούσε η ομάδα από το 1993 των 32 νικών, έξι ισοπαλιών και 149 γκολ ενεργητικό.

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ουραγό Πασσαρώνα Ροδοτοπίου οι Αμπελόκηποι επικράτησαν στο ρελαντί με σκορ 0-4.

Το κλίμα στο γήπεδο της Λιμνοπούλας ήταν πανηγυρικό με τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και να ξεκινούν το μπουγέλο πριν τελειώσει ο αγώνας, ενώ μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στήθηκε φιέστα για την απονομή του Πρωταθλήματος.

Στη φιέστα έδωσαν το παρών ο Γραμματέας της ΕΠΣ Ηπείρου-Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ Παναγιώτης Δαβής και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Σωτήρης Τριανταφυλλίδης.
Οι παίκτες, ο προπονητής και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης πήραν τα μετάλλια τους με τους αρχηγούς της ομάδας Διονύση Παργινό, Χάρη Τσάνη, Πέτρο Γαλάνη και Τάσο Βλαχιώτη να σηκώνουν το τρόπαιο του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας και να γίνονται ένα με τους συμπαίκτες τους.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και οικογενειακό, ενώ υπήρχε η ανάλογη μουσική υπόκρουση από το Ιoannina Lake Festival που γίνεται αυτό το τριήμερο στη Λιμνοπούλα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το Ροδοτόπι είχε μια τελική με τον Παπαιωάννου,το σουτ του Τέλιου ήταν άστοχο και στο 15’ έγινε το 0-1 με σουτ εντός περιοχής του Τέλιου.

Οι Αμπελόκηποι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Ντίνο αλλά και μια φάση διαρκείας που δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει ο Τέλιος.
Στο 60’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρίτου, ο Παργινός σημείωσε το 0-2 και δυο λεπτά μετά με ωραίο τελείωμα ο Χαρίτος έκανε το 0-3 για την ομάδα του Σκούφαλη.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 78’ ο Πολίτης, ενώ οι Αμπελόκηποι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Τέλιο.
Διαιτησία: Τζόβας (Πάντος- Τζίμα Κ)
Ροδοτόπι: Μαλλάτος, Βασιλείου, Κυπριανός, Παπαιωάννου (65’ Μπελεγρίνος), Ζάρος (50’ Γόντικας), Μπίμπα, Γούκος, Τασιούλας (51’ Μαρούλης), Σοφίας (65’ Πάικας), Νούσιας, Λεοντίου.
Αμπελόκηποι: Γκρέμος, Γαλάνης, Χαρίτος, Παργινός, Παπαλάμπρης, Οικονόμου, Παππάς, Χαχούλης (46’ Πολίτης), Ζαφείρης, Τέλιος, Ντίνος.

 

Σχολιασμος