Ένα βήμα πριν την επιστροφή, Μουσιωτίτσα-Κοσμηρά 0-5 (video)

13.06.2024 Αναγνώστηκε 682 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Κοσμηρά επικράτησε εντυπωσιακά της Μουσιωτίτσας με σκορ 0-5 στην αναμέτρηση της 37ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία.

Ένα βήμα πριν την επιστροφή, Μουσιωτίτσα-Κοσμηρά 0-5 (video)

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και  έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν με τον Παππά στην αρχή του ματς.Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η ομάδα της Μουσιωτίτσας ήταν ανώτερη στο πρώτο 45 λεπτο , αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κοσμηρά αφυπνίστηκε,ανέβασε ρυθμούς και έδειξε την ανωτερότητά της στο γήπεδο με συνεχή πίεση και πολλές ευκαιρίες . Στο 51ο λεπτό, ο Τσάλης Π. άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό σουτ μεσά από την περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Μουσιωτίτσας δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 57ο λεπτό, ο Μπαλαμάτσιας Α. διπλασίασε τα τέρματα της Κοσμηράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 Στη συνέχεια, η Κοσμηρά κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Στο 70ο λεπτό, ο Τσάης Π. σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά απο ασίστ του Λάμπρη, κάνοντας το 0-3. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 74΄, ο Χριστογιώργος Ι. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Χριστογιώργος, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

 Με αυτή τη νίκη, η Κοσμηρά βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, καθώς χρειάζεται μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της απέναντι στην ΑΕ Γιάννενα για να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία μετά από μία σεζόν απουσίας.Η νίκη αυτή επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας, η οποία έχει δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.

Η Μουσιωτίτσα,απο οτι φαίνεται δεν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία περιμένωντας την αποφάση της ΕΠΟ για το μέλλον της Θύελλας Ελεούσας στην Γ΄Εθνική. Παρά τις προσπάθειες των παικτών και της διοίκησης καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, με την ομάδα να βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη βαθμολογία.Καλείται τώρα να ανασυγκροτηθεί και να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει.

Διαιτησία: Νέος Κ.,Μουωσιάδης Θ.,Κοσίνας Β.

Μουσιωτίτσα: Γεράκος,Νικόπουλος,Ζάβαλης,Δόσης Α,,Δόσης Χ.,Παπανικολάου,Αράπι,Παππάς Θ,,Σίδερης,Παππάς Β.,Οικονόμου.

Κοσμηρά: Ζότα(Μπουκουβάλας 74'),Λισγάρας(Μπέτας 80),Γκούζος(Γιαννακός 64'),Νούσης,Θέμος,Περβανάς,Χριστογιώργος,Αγγέλης,Μπαλαμάτσιας,Τσάλης,Λάμπρης.

Βίντεο: Σάκης Σούλης

Σχολιασμος