Διπλό παραμονής για την Κληματιά, 1-5 τη Μουσιωτίτσα (video)

06.06.2024 Αναγνώστηκε 1207 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται η Κληματιά μετά τη νίκη με το εντυπωσιακό 1-5 επί της Μουσιωτίτσας για την 36η αγωνιστική, με τον Κένταυρο να μπαίνει σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Διπλό παραμονής για την Κληματιά, 1-5 τη Μουσιωτίτσα (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Κληματιά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαγιάννη που πέτυχε χατ τρικ πήρε ένα σπουδαίο διπλό, βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη και ουσιαστικά παραμένει στην κατηγορία. Ματς της χρονιάς είναι για τη Μουσιωτιτσα αυτό με την Κοσμηρά την επόμενη αγωνιστική.
Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Γιώργου Ζάβαλη που υπέστη εξάρθρωση ώμου σε μια φάση, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Μόλις στο 4' με σουτ εντός περιοχής του Χρύσανθου έγινε το 0-1.
Στο 6' ο Παπαγιάννης δέχτηκε πάσα από τον Σουλιάδη και με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 14’ η Μουσιωτίτσα έχασε πέναλτι με τον Σίδερη που απομάκρυνε τη μπάλα ο Περιστέρης. Το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Παππά από τον Μπλέτσα. Στο 20’ ο Σίδερης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2.

Η Μουσιωτίτσα έχασε στη συνέχεια φάσεις με τους Σιδερη, Παπαιωάννου και Παππά για να ισοφαρίσει.

Στο 40’ η Κληματιά πήρε και πάλι ασφαλές προβάδισμα, καθώς ο Τσάλαβος με προβολή από ασίστ του Συμεωνίδη σημείωσε το 1-3.
Στο 43’ ο Παπαγιάννης με σουτ έκανε το 1-4.

Τυπική διαδικασία το ματς στην επανάληψη με τον Παπαγιάννη στο 87’ να διαμορφώνει το τελικό 1-5, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας-Τσάγκας)
Μουσιωτίτσα: Γεράκος, Νικόπουλος, Ζάβαλης (λ.τρ. Δήμος), Δόσης Α, Δόσης Χ, Παπανικολάου, Σίδερης, Παππάς Θ, Παπαιωάννου, Παππάς Β, Οικονόμου.
Κληματιά: Περιστέρης, Τσούκαλης, Μηλιάκης (Γκουγιάννος), Μπλέτσας, Βικτώροβ, Σουλιάδης (Λεοντίου), Αντωνόπουλος (Τόμπολης), Χρύσανθος, Παπαγιάννης, Συμεωνίδης (Μπαλατσός), Τσάλαβος.

Σχολιασμος