Kατσίκος: «Αξίζαμε την άνοδο και το πρωτάθλημα» (video)

21.05.2024 Αναγνώστηκε 1194 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Απόλυτα ικανοποιημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του Ήφαιστου Αβγού στη Β' Ερασιτεχνική ήταν ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κατσίκος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της φιέστας τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. 

Kατσίκος: «Αξίζαμε την άνοδο και το πρωτάθλημα» (video)

Αναλυτικά:

«Παλέψαμε και αγωνιστήκαμε από τις 21 Αυγούστου στο γήπεδο και πιστεύω η ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε, την άνοδο και το πρωτάθλημα.Κλείσαμε 19 ματς αήττητοι. Πιστεύω δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό μετά από πολλά χρόνια μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος έξι ομάδες ήταν στο κόλπο για την άνοδο.Του χρόνου θα γίνει ακόμη καλύτερο. Πρέπει να είναι συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη της Γ’ κατηγορίας και από την Ένωση και από τις ομάδες, έχει καλυτερέψει η Γ’. Πλέον δεν παίζεται κλωτσοσκούφι αλλά ποδόσφαιρο με πολλούς ποιοτικούς παίκτες».

Για τη νέα σεζόν: «Ακόμη πανηγυρίζουμε να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και θα μιλήσουμε με τα παιδιά για να δούμε πως θα προκύψει στη συνέχεια».

Για το Βελισσάριο: «Ομάδα με βαριά φανέλα, ήταν κι άλλες ιστορικές ομάδες αλλά άξιζε την άνοδο και το Βελισσάριο γιατί σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα ήταν πρώτο».

Σχολιασμος