Πρωταθλητής της Γ' Ερασιτεχνικής ο Ήφαιστος Αβγού (video)

20.05.2024 Αναγνώστηκε 1285 φορές

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Ερασιτεχνική για τον Ήφαιστο Αβγού, ο οποίος προβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία και αναδείχτηκε μάλιστα πρωταθλητής στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού, ενώ μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τα Μάρμαρα (2-4) στο γήπεδο των Σερβιανών έγινε και η απονομή του πρωταθλήματος.

 

Πρωταθλητής της Γ' Ερασιτεχνικής ο Ήφαιστος Αβγού (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Εορταστικό ήταν χθες το κλίμα στο γήπεδο των Σερβιανών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ήφαιστο Αβγού. Μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκησης, προπονητής και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς. Την απονομή έκαναν από πλευράς ΕΠΣΗΠ ο Παναγιώτης Δαβής και ο Κώστας Λιανός, οι οποίοι έδωσαν το Κύπελλο του πρωταθλητή στον πρόεδρο και ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζίμα που αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες.

Μαζί με τον Ήφαιστο Αβγού, στην Β’ Ερασιτεχνική θα αγωνίζεται του χρόνου και το Βελισσάριο.

Φινάλε με νίκη, Μάρμαρα- Αβγό 2-4

Η ομάδα του Μιχάλη Κατσίκου ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με το Βελισσάριο, ωστόσο υπερτερεί στην ισοβαθμία και κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 2-4 επί του Ηπειρωτικού Μαρμάρων που έγινε στο γήπεδο των Σερβιανών.

Στο 15’ ο Ήφαιστος προηγήθηκε με 0-1 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Μάντζιος, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε χάσει νωρίτερα πολύ σημαντική ευκαιρία, όπως και ο Σκούφης. Ο Τζίμας στο 17’ έκανε το σουτ αλλά είχε απάντηση ο Ζώης.

Στην επανάληψη τα Μάρμαρα ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Τζιβέλη και στο 63’ έγινε το 1-2 με τον Μήτση. Το άγχος κυρίευε τους παίκτες του Αβγού και έγινε πιο έντονο μετά την ισοφάριση στο 68’ σε 2-2 από τον Πεστάνη. Στο 70’ ο Ήφαιστος έφτασε στο 2-3 με ωραίο γυριστό σουτ του Μάντζιου και ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ τρικ για το 2-4 στο 77’. Μάλιστα ο παίκτης του Ήφαιστου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 44 γκολ και σημείωσε άλλα δυο στο Κύπελλο.

Διαιτησία: Νέος (Κάσσος- Τασιούλα)

Μάρμαρα: Ζώης, Παππάς, Πεστάνη, Τσίνης, Κατσαρός, Αποστόλου, Ηyeranji, Παρασκευάς, Χρήστος, Καίσαρης, Ρούκος.

Ήφαιστος Αβγού: Παλαιολόγος (60' Πετράκης Τ), Μόσχος (60' Ρούπας Λ), Φετάχου (46' Τζιβέλης), Ρούπας Δ (60' Παπαδόπουλος Ι), Τερζής, Πετράκης , Χήρας, Τζίμας, Μάντζιος, Μήτσης, Σκούφης.

Σχολιασμος