Σπουδαίο διπλό, Ζωοδόχος - Δαφνούλα 2-3 (video)

13.05.2024 Αναγνώστηκε 954 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο διπλό πήρε στη Ζωοδόχο η Δαφνούλα που επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 2-3 για την 31η αγωνιστική της Β’ Ερασιτεχνικής.

 

Σπουδαίο διπλό, Ζωοδόχος - Δαφνούλα 2-3 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Δημήτρη Ξανθάκη με τη νίκη αυτή βρίσκεται στους -8 από την τρίτη Κοσμηρά, αφήνοντας τη Ζωοδόχο στους -9.

Η υπόθεση της διεκδίκησης της τρίτης παραμένει δύσκολη και για τις δυο ομάδες, ενώ η ομάδα του Γιάννη Καραφέρη έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της μετά από αυτό με αντίπαλο την ΑΕ Γιάννενα.

Η Δαφνούλα απείλησε με τον Βασιλείου, η Ζωοδόχος είχε φάση με τον Τσολάκο και στο 20’ ήρθε το 0-1 με τον Βασιλείου. Με ασύλληπτο σουτ του Ρούβαλη, η Ζωοδόχος έκανε το 1-1 στο 24’, ενώ στο 28’ η Δαφνούλα πήρε ξανά το προβάδισμα με τέρμα που σημείωσε ο Καντζέλης με σουτ ύστερα από αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Βλάχο και Ρούβαλη.

Στο 50’ μια εκτέλεση φάουλ του Κωστάκη πέρασε ανεκμετάλλευτη και στο 55’ η Ζωοδόχος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζιου, πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κωστάκης ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η Ζωοδόχος είχε ευκαιρίες με τον Τσολάκο σε δυο περιπτώσεις να βρεθεί μπροστά στο σκορ και με τον Βλάχο, ενώ το σουτ του Τούση ήταν άστοχο.Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 83’ με κεφαλιά ο αρχηγός  Μάκης Οικονόμου.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόλλιας- Χατζής)

Ζωοδόχος (Γιάννης Καραφέρης):Γκόνης, Οικονόμου (63’ Ταμπούρας), Ρούβαλης, Βλάχος, Καπρινιώτης, Καλατζόγλου (88’Κορδιάς), Τούσης, Νάτσης, Μάντζιος, Τσολάκος, Κωστάκης.

Δαφνούλα (Δημήτρης Ξανθάκης):Θωμάς, Λαγός Κ, Παπαδόπουλος (46' Σταύρου Δ), Αυδίκος, Λαγός Β (63’ λ.τρ. Κατσούρας), Σιόντης, Ζιάρας (Βήκας Λ), Οικονόμου Χ (Τσανάι), Βήκας, Καντζέλης, Βασιλείου (Χαλκιάς).

Σχολιασμος