«Αγκαλιά» με την παραμονή οι Λογγάδες, 0-2 το Δροσοχώρι (video)

14.04.2024 Αναγνώστηκε 1409 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αγκαλιά με την παραμονή στην Α’ Ερασιτεχνική είναι ο Τιτάνας Λογγάδων μετά το σπουδαίο διπλό με 0-2 στο Δροσοχώρι για την προτελευταία αγωνιστική, με τον Παντελεήμονα να ελπίζει μόνο σε θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

 

«Αγκαλιά» με την παραμονή οι Λογγάδες, 0-2 το Δροσοχώρι (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με το μαχαίρι στα δόντια έπαιζαν στο σαββατιάτικο γειτονικό ντέρμπι το Δροσοχώρι με τους Λογγάδες, μιας και ήξεραν ότι όποια ομάδα ηττηθεί δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Με τη σπουδαία νίκη ο Τιτάνας ανέβηκε στους 27 βαθμούς και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική το Μέτσοβο και με νίκη κλειδώνει την παραμονή  άσχετα με το τι θα κάνει το Πέραμα (26 β)  στην Καστρίτσα. Το μόνο σενάριο για να αποφύγει τον υποβιβασμό το Δροσοχώρι είναι εκείνο να κερδίσει τη Βουνοπλαγιά, το Πέραμα να χάσει και έπειτα να περιμένει να δει αν υποβιβαστούν τρεις και όχι τέσσερις ομάδες.

Στα αγωνιστικά, οι Λογγάδες μπήκαν πιο παθιασμένα στο ματς απείλησαν με τον Παζαρτζή και στο 8’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χαριζάι από τον Τεροβίτη. Ο Παναγιώτου το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Στο 10’ ο διαιτητής έδωσε αρχικά πέναλτι στον Παζαρτζή ωστόσο μετά από υπόδειξη του βοηθού Ευαγγέλου για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, ακυρώθηκε η αρχική απόφαση.

Οι Λογγάδες είχαν κάποια σουτ με τους Χαριζάι και Πασχάλη χωρίς αποτέλεσμα, ενώ με εκτέλεση φάουλ ο Μελιγγιώτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 38’ οι Λογγάδες κέρδισαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Λαλάκου από τον Μάντζιο.

Ο Πασχάλης ευστόχησε για το 0-2. Μεγάλη φάση στο 43’ για το Δροσοχώρι όταν εκτέλεσε φάουλ ο Σκαργιώτης, σε πρώτο σουτ απέκρουσε ο Καρδάνης και σε σουτ του Θεοχάρη έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Τιτάνα.

Στην επανάληψη, το Δροσοχώρι το πάλεψε ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να μπει ξανά στο ματς. Στο 73’ ο Καρδάνης απέκρουσε τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Φάνη Μελιγγιώτη, στο 81’ ο Φάνης Μελιγγιώτης που πέρασε ως αλλαγή έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επόμενη φάση τα δυο ξαδέρφια συνεργάστηκαν, ο Φ.Μελιγγιώτης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Xατζηπαναγιώτου (Ευαγγέλου-Σίσκας)

Δροσοχώρι: Μάντζιος Α, Παππάς, Θεοχάρης Κ, Τεροβίτης, Αγγέλης, Μελιγγιώτης Ηλ, Σκαργιώτης (60’ Μελιγγιώτης Π), Μπέλλος (46’ Μάντζιος Αλ), Τσαφώνης, Μελιγγιώτης Θ, Παπανικολάου (Μελιγγιώτης Θ).

Λογγάδες: Καρδάνης, Σιδηρόπουλος, Σαλπιγκτίδης, Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Λαλάκος (83’ Ρούστας), Πασχάλης, Παζαρτζής (85’Κολιός), Γκόλιας, Χαριζάι (74’ Κάτσενος).

Σχολιασμος