Έχασε και έμπλεξε, Σταυράκι-Πέραμα 4-2 (video)

13.04.2024 Αναγνώστηκε 1024 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αν και όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Περάματος, καθώς προηγήθηκε τόσο στο σκορ, όσο και στο ημίχρονο, δεν κατάφερε ωστόσο να κρατήσει αυτό το σκορ μέχρι και το τέλος, με το Σταυράκι να ανατρέπει εν τέλει το ματς, ευστοχώντας σε τρία πέναλτι και πετυχαίνοντας μια νίκη-ανατροπή.

Η Προοδευτική Περάματος μετά από αυτή την ήττα μπαίνει σε περιπέτειες, σε συνδυασμό και με την νίκη των Λογγάδων μέσα στο Δροσοχώρι, με την τελευταία αγωνιστική να ξεκαθαρίζει το τοπίο της παραμονής.

Έχασε και έμπλεξε, Σταυράκι-Πέραμα 4-2 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αγωνιστικά, το Πέραμα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄ όταν ο Μπάφας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωστούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 7΄ ο Ντεμίρης τράβηξε τον Κολιούση μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε το ματς.

Στην συνέχεια το Πέραμα είχε δύο καλές στιγμές, με την κεφαλιά του Ντόβα να περνά πάνω από την εστία στο 12΄ και την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπάφα να καταλήγει άουτ στο 19΄.

Λεπτά αργότερα και στα μισά του πρώτου μέρους, ο Μπάφας εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 38΄ το σουτ του Γώγου πέρασε άουτ.

Λίγο πριν στο τέλος, ο Μπισέλας πάσαρε στον Ντόντη, εκείνος επιχείρησε σουτ, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε και στο 52΄ ο Μερκουριάδης βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Ντόβα να σταματά και να απομακρύνει την μπάλα με το χέρι, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί από το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, την εκτέλεση πέναλτι ανέλαβε ο Κολιούσης και πάλι, φέρνοντας και ξανά το ματς στα ίσα.

Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, με τους Κολιούση και Αθανασίου να μην μπορούν να νικήσουν τον Κάτσιο, που απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 69΄ ο Ντόντης για το Πέραμα, έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Πέτρου.

Η ολική ανατροπή ήρθε με ένα περίεργο και όμορφο τρόπο, όταν από αρκετά μέτρα μακριά, ο Γώγος με σέντρα σουτ βρήκε το κάθετο δοκάρι με την μπάλα στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα, σημειώνοντας το 3-2.

Στο 82΄ το Πέραμα απείλησε με την εκτέλεση φάουλ του Μπάφα, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το κερασάκι στο…σκορ πέτυχε ο Κακανούλιας, όταν αρχικά ο Κάτσιος τον ανέτρεψε εντός περιοχής, κερδίζοντας ακόμη ένα πέναλτι για την ομάδα του, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το τελικό 4-2.

Διαιτησία: Γεωργίου Χ. (Πάνος-Παπαδημητρίου)

Σταυράκι (Ανδρέας Στάμος): Πέτρος, Μωραΐτης, Κοζανίτης, Μιχαήλ, Στογιάννης, Κολιούσης, Καλογεράκης, Γώγος, Αλεξίου, Μερκουριάδης (71΄ Κακανούλιας), Αθανασίου.

Προοδ. Περάματος: Κάτσιος, Μήλος, Κωλέτσης (81΄Ρίζος), Κωστούλας (57΄ Θεοχαρίδης), Ντεμίρης, Ντόβας, Ντότης, Μπάφας, Λώλος (71΄ Τζιάλλας), Μπισέλας, Χούσο.

Σχολιασμος