Πανάξια πρωταθλήτρια η Θύελλα Ελεούσας (video)

13.04.2024 Αναγνώστηκε 2099 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τον τίτλο του πρωταθλητή της Α' Ερασιτεχνικής εξασφάλισε σήμερα η Θύελλα Ελεούσας, καθώς επικράτησε με 4-2 της Ανατολής στο ντέρμπι κορυφής και θα είναι η ομάδα που θα παλέψει στα μπαράζ για την άνοδο της στην Γ΄Εθνική. Ένα ξέφρενο πανηγύρι με σαμπάνιες στήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του "Θεόδωρος Λώλης".

Πανάξια πρωταθλήτρια η Θύελλα Ελεούσας (video)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νέου βρήκε την Ελεούσα να επικρατεί με 4-2 της Ανατολής στο ντέρμπι κορυφής της Α' Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Ανέστη Ζώη εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α' Ερασιτεχνικής καθώς με 81 βαθμούς μία αγωνιστική πριν το φινάλε βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από την Καστρίτσα και 7 από την Ανατολή.

Μετά το τέλος του αγώνα ένα ξέφρενο γλέντι στήθηκε αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια στα αποδυτήρια του "Θεόδωρος Λώλης". Οι παίκτες μαζί με τον Ανέστη Ζώη άνοιξαν σαμπάνιες, ενώ φόρεσαν και μπλουζάκια που είχαν ετοιμάσει με τις φωτογραφίες όλης της ομάδας και τον τίτλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2023-24. Μαζί φυσικά και ο γενικός αρχηγός και παλιά δόξα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, αλλά και ο πρόεδρος Γιάννης Τασιούλας. 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Σταύρο Καράσα, τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πατερίτσες και πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μαζί στους πανηγυρισμούς και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της Ελεούσας, ενώ οι παίκτες σήκωσαν τον Ανέστη Ζώη στα χέρια, τον πρωτομάστορα της φετινής επιτυχίας.

 

Σχολιασμος