Νίκη με δέκα παίκτες, Δαφνούλα-Πράμαντα 2-3 (video)

11.04.2024 Αναγνώστηκε 1065 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχαν τα Πράμαντα στο γήπεδο της Πλατανιάς, επικρατώντας της Δαφνούλας με σκορ 2-3 για την 26η αγωνιστική της Β’ Ερασιτεχνικής.

 

Νίκη με δέκα παίκτες, Δαφνούλα-Πράμαντα 2-3 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γιάννη Γκεσούλη από το 58’ βρήκαν τις δυνάμεις και έφεραν τούμπα το ματς, έφτασαν τους 44 βαθμούς και είναι στους -7 από την προνομιούχο τρίτη θέση.

Από την πλευρά της η Δαφνούλα αν και έκανε φέτος γενικά μια καλή πορεία και έχει μια καλή ομάδα, έμεινε αρκετά πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν την 3η θέση.

Στο 15’ το σουτ του Οικονόμου ήταν άστοχο και στο 20’ σε πλασέ του Ναστούλη έδιωξε ο Πανάρετος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 28’ η Δαφνούλα έφτασε στο 1-0 όταν σε σουτ του Μιχάλη Βήκα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ναστούλης στο 35’ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 43’ τα Πράμαντα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παππά από τον Λαγό. Ο Γουλιαρμής το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στο 58’ ο Βασιλείου έκανε το σουτ ο Κάλλιας απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης δόθηκε πέναλτι για χέρι του Γκεσούλη ο οποίος αποβλήθηκε απευθείας από τον διαιτητή Χριστοφορίδη αν και ο αρχηγός των Πραμάντων επέμεινε ότι βρήκε τη μπάλα με το στήθος.

Ο Οικονόμου το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1 για τη Δαφνούλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Καντζέλη, ενώ σε σουτ του Παππά έδιωξε ο Βασιλείου. Τα Πράμαντα αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έκαναν την ολική ανατροπή. Στο 75’ μετά από εκτέλεση του Γιώτη, ο Παππάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Το τελικό 2-3 πέτυχε στο 89’ με φοβερό σουτ ο Γουλιαρμής μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διατησία: Χριστοφορίδης (Πασιάς-Κοσίνας)

Δαφνούλα (Δημήτρης Ξανθάκης): Βασιλείου, Λαγός Κ, Παπαδόπουλος (60’ Κουμαντζιάς), Πανάρετος, Λαγός Β (46’ Σταύρου), Οικονόμου Χ, Βήκας Μ, Σιόντης, Βήκας Ε (89’ Χαλκιάς), Καντζέλης, Βασιλείου.

Πράμαντα (Κώστας Γεωργάκης): Κάλλιας, Τσάντας (46’ Κουτσός), Ναστούλης, Γουλιαρμής, Στούπας (76’ Γαστεράτος), Γκεσούλης, Θανάσης, Μπέσης, Ναστούλης (65’ Σπανόπουλος), Παππάς (82’ Παγιάτης), Τσιχλής (65’ Γιώτης).

Σχολιασμος