Iσοπαλία πριν το ντέρμπι, Λογγάδες-Κεφαλόβρυσο 1-1 (video)

07.04.2024 Αναγνώστηκε 1429 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 28η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, ο Τιτάν Λογγάδων αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και πλέον ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στο γειτονικό ντέρμπι με το Δροσοχώρι το επόμενο Σάββατο.

 

Iσοπαλία πριν το ντέρμπι, Λογγάδες-Κεφαλόβρυσο 1-1 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο Τιτάνας προερχόταν από τη σπουδαία εκτός εδρας νίκη στη Νεοκαισάρεια και ήθελε μια ακόμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, αυτή δεν ήρθε κόντρα στο Κεφαλόβρυσο και ισοβαθμεί με το Δροσοχώρι που αγωνίζεται αύριο στην Καστρίτσα, ενώ είναι δυο βαθμούς κάτω από το Πέραμα.

Στο πρώτο μέρος, οι Λογγάδες παρά το ότι καίγονταν για βαθμούς δεν έκαναν καλή εμφάνιση και οι λίγες φάσεις που σημειώθηκαν σε ένα μέτριο πρώτο μέρος ανήκαν στο Κεφαλόβρυσο. Στο 7’ ο Πότσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντόντης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ χωρίς αποτέλεσμα ήταν η εκτέλεση φάουλ του Πότση. Στο 37’ μετά από ωραία μπαλιά του Γκούμα, ο Μάντζος βγήκε απέναντι από τον Καρδάνη αλλά αστόχησε. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 57’ μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Τιτάνα, ο Μπονόβας αστόχησε με κεφαλιά και στο 59’ μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Κεφαλόβρυσο ο Τάχιας αστόχησε από κοντά. Στο 69’ μεγάλη φάση για τον Τιτάνα όταν ο Παζαρτζής πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από στατική φάση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 82’ ‘ηρθε το 0-1 για το Κεφαλόβρυσο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Λάμπρος από κοντά νίκησε τον Καρδάνη. Άμεση ήταν η απάντηση των Λογγάδων και στο 86’ ο Παζαρτζής ισοφάρισε με σουτ σε 1-1.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Μωυσιάδης-Τζίμα)

Λογγάδες (Βαζάκας): Καρδάνης, Σιδηρόπουλος, Σαλπιγκτίδης (83’ Κολιός), Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Λαλάκος (66’ Ρούστα), Πασχάλης, Παζαρτζής, Γκόλιας. Χαριζάι (66’ Γκουρμπάτσης).

Κεφαλόβρυσο (Πότσης): Γεωλδάσης, Δρόλιας, Γκούμας, Μητρογιάννης, Καμονάς (90’ Μακολλάρι), Λάμπρος, Ντόντης (83’ Γότσης), Μάντζος (89’ Κούτρας), Πότσης, Οικονόμου.

Σχολιασμος