Με οδηγό τον Μπισέλα, Πέραμα - Χουλιαράδες 4-1 (video)

07.04.2024 Αναγνώστηκε 1190 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το ένστικτο της επιβίωσης και το κίνητρο της παραμονής μέτρησε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Πρίσκας», με την Προοδευτική Περάματος να επικρατεί με 4-1 των Χουλιαράδων για την 28η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μπισέλας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, απίστευτο γκολ του Αλέξη Μπάφα με απευθείας κόρνερ.

Με οδηγό τον Μπισέλα, Πέραμα - Χουλιαράδες 4-1 (video)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες πέρα από τα πέντε γκολ. Μόλις στο 4’ οι φιλοξενούμενοι Χουλιαράδες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ όταν ο Δημάκος έκανε την κάθετη στον Ράπτη που βγήκε τετ α τετ, όμως έπεσε στα πόδια του ο Μποζιάρης και έσωσε το Πέραμα.

Η Προοδευτική ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη επιθετική της ενέργεια. Στο 8’ ο Μπισέλας μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο Μπελέρης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε αυτογκόλ για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και έχασαν καλή ευκαιρία στο 12’ με διαγώνιο σουτ του Βάσση από πλάγια αριστερά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 22’ ήταν η σειρά του Περάματος για μια καλή ευκαιρία, με τον Μπισέλα να στρώνει στον Χούσο που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 26’ το Πέραμα στάθηκε άτυχο και είχε δοκάρι όταν ο Μήλος από δεξιά έκανε το γέμισμα, ο Μπισέλας στόπαρε εξαιρετικά και σούταρε με το αριστερό, όμως η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Βάσιου.

 Στο 34’ μετά από βαθιά μπαλιά του Βούλγαρη ο Ράπτης προσπάθησε να πλασάρει πάνω από τον Μποζιάρη, όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου η Προοδευτική πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και ο Αλέξης Μπάφας με μια αριστοτεχνική εκτέλεση πέρασε τη μπάλα από όλους, ξεγέλασε και τον Βάσιο και την έστειλε στην απέναντι γωνία για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ένα γκολ με ασυνήθιστο τρόπο για τον 32χρονο έμπειρο χαφ που το πανηγύρισε δεόντως.

Με φόρα από το προβάδισμα δύο τερμάτων μπήκε και στην επανάληψη το Πέραμα και μετά από αντεπίθεση στο 52’ ο Μπισέλας νίκησε στο σπριντ τους αμυντικούς των Χουλιαράδων και με σουτ νίκησε τον Βάσιο στην κλειστή του γωνία για το 3-0.

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 70’ όταν ο Τζιάλλας έβγαλε τον Πύρτσιο τετ α τετ, όμως αυτός έκανε στραβοκλωτσιά πάνω στον βηματισμό και αστόχησε.

Στο 82’ το Πέραμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του όταν ο Μπισέλας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά στη μεσαία γραμμή και με τάκλιν κέρδισε τη μπάλα. Ο επιθετικός της Προοδευτικής συνδυάστηκε με τον Ντόντη και με πλασέ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Χουλιαράδες είναι να μειώσουν το εύρος της ήττας τους και να πετύχουν το λεγόμενο γκολ της τιμής. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιγαρά από τον Ντόβα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πύρτσιος, ο οποίος νίκησε τον Μποζιάρη και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτησία: Βλάχος (Γκέλης – Σιαμέτης)

Προοδευτική Περάματος (Μιχάλης Κατσίκος): Μποζιάρης, Μήλος, Κωλέτσης, Κωστούλας (69’ Ρίζος Α.), Ντεμίρης, Ντόβας, Ντόντης, Μπάφας, Λώλος (61’ Θεοχαρίδης), Μπισέλας, Χούσο.

Χουλιαράδες (Αντώνης Δημητρίου): Βάσιος, Ζιώγας (46’ Τσιγαράς), Γεωργόπουλος (59’ Γεωργίου), Μπελέρης (46’ Κουτσάφτης), Βούλγαρης (69’ Τζιάλλας), Ζώνιος, Στάμος, Παπανικολάου, Ράπτης, Βάσσης (59’ Πύρτσιος), Δημάκος.

Σχολιασμος