Νίκες για τους πρωτοπόρους, διπλά Σταυράκι και Λογγάδες

03.04.2024 Αναγνώστηκε 1189 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δεν άλλαξαν τα βαθμολογικά δεδομένα στην κορυφή της Α' Ερασιτεχνικής μετά την 27η αγωνιστική, καθώς η Ελεούσα μετά τη νίκη με 5-0 επί του Αετού Νήσου διατήρησε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την Ανατολή και την Καστρίτσα που επικράτησαν του Νεοχωρόπουλου (2-1) και του Κεφαλόβρυσου (0-4) αντίστοιχα.

Νίκες για τους πρωτοπόρους, διπλά Σταυράκι και Λογγάδες

Στο "Θ. Λώλης" η πρωτοπόρος Ελεούσα επικράτησε με 5-0 του Αετού Νήσου χάρη σε χατ τρικ του Βελτσίστα και από ένα γκολ των Νάσιου και Μαρμούτα. Η Ανατολή βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Νεοχωρόπουλο, ωστόσο κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-1. Στο Ενωσιακό, η Καστρίτσα επικράτησε με 0-4 του Κεφαλόβρυσου με σκόρερ τους Κλιτσινάρη, Κακαράντζα, Αλεξίου και Τζοβάρα.

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής παρέμεινε ο Τιτάνας Λογγάδων μετά τη νίκη με 2-3 επί της Νεοκαισάρειας, ανέβηκε στους 23 βαθμούς όσους έχει και το Πέραμα που ηττήθηκε με 4-0 από το Κουτσελιό. Στους 24 παρέμεινε το Δροσοχώρι που ηττήθηκε από το Σταυράκι με ανατροπή στο σκορ με 1-2 με τους γηπεδούχους να παίζουν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο. 

Στην Κόνιτσα, η Πίνδος με δυο γκολ του Κυρτζόγλου και ένα του Ζαχαρόπουλου κέρδισε με 3-0 της Βουνοπλαγιάς. 

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Ελεούσα- Νησί 5-0

Κουτσελιό-Πέραμα 4-0

Δροσοχώρι-Σταυράκι 1-2

Κόνιτσα- Βουνοπλαγιά 3-0

Κεφαλόβρυσο-Καστρίτσα 0-4

Νεοκαισάρεια- Λογγάδες 2-3 

Χουλιαράδες- Μέτσοβο 0-1

 

Σχολιασμος