Βαθμός στο φινάλε για το Κεφαλόβρυσο (1-1) στο Σταυράκι (video)

31.03.2024 Αναγνώστηκε 190 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με ένα τέρμα του Γιώργου Τάχια στο 87’ το Κεφαλόβρυσο απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Λ. Καμηνάς» με σκορ 1-1 απέναντι στο Σταυράκι.

 

Βαθμός στο φινάλε για το Κεφαλόβρυσο (1-1) στο Σταυράκι (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Οι γηπεδούχοι ήταν αγκαλιά με τη νίκη αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν, ωστόσο ανέβηκαν στους 30 βαθμούς και μπορούν να αισθάνονται πλέον ασφαλείς για την παραμονή στην κατηγορία.

Το Σταυράκι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με τον Στογιάννη στο 5’ και στη συνέχεια με τον Κουτσογούλα. Στο 10’ σε σουτ του Κολιούση, μπλόκαρε ο Γεωλδάσης και στο 30’ ο Κοντογιάννης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική δοκό και κατέληξε άουτ. Ο Γκάτζιος είχε στη συνέχεια απάντηση σε σουτ του Δρόλια, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψηλά στο φινάλε του πρώτου μέρους,έχοντας μια καλή στιγμή με τον Καμονά στο 45’ με τον τερματοφύλακα του Σταυρακίου να διώχνει σε κόρνερ, ενώ σε σέντρα σουτ του Κούτρα η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 55’ ήταν άστοχο το σουτ του Καλογεράκη, ενώ στο 64’ ο Ζάγκας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και με αυτογκόλ του Τάχια σημειώθηκε το 1-0. Το Κεφαλόβρυσο προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δυο σουτ με τους Γότση και Πότση χωρίς αποτέλεσμα. Το Σταυράκι έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ όταν σε σουτ του Κολιούση απομάκρυνε σωτήρια ο Γεωλδάσης στο 71’, ο οποίος έδιωξε τη μπάλα και σε σουτ του Γώγου.

Το Κεφαλόβρυσο ισοφάρισε τελικά σε 1-1 με σουτ του Τάχια στο 87’.

Διαιτησία: Μάντζιος (Πάνος-Παπαδημητρίου)

Σταυράκι (Ανδρέας Στάμος):Γκάτζιος, Καπατσέλης, Μωραίτης, Χήτας, Μιχαήλ (46’ Γώγος), Καλογεράκης (82’ Αθανασίου), Στογιάννης, Κολιούσης, Κουτσογούλας (57’ Μερκουριάδης), Ζάγκας,Κοντογιάννης.

Κεφαλόβρυσο (Γιώργος Πότσης): Γεωλδάσης, Δρόλιας, Γκούμας, Κούτρας, Μπάσιος (68’ Καπίας), Τάχιας, Γότσης (68’ Πότσης), Καμονάς (80’ Μητρογιάννης), Οικονόμου, Πότσης, Λάμπρος.

Σχολιασμος