«Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Γιάννενα, 2-0 τα Πράμαντα (video)

30.03.2024 Αναγνώστηκε 1713 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής, η ΑΕ Γιάννενα επικράτησε με 2-0 των Πραμάντων, συνεχίζοντας δεύτερη και με διαφορά στον πίνακα της βαθμολογίας, ενώ τα Πράμαντα έχασαν έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να «καθαρίζουν» την νίκη χάρη σε δύο τέρματα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

«Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Γιάννενα, 2-0 τα Πράμαντα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 Τα Πράμαντα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα, δημιουργώντας μόλις στο 2΄ ευκαιρία από την εκτέλεση κόρνερ του Παππά.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με το σουτ του Δάλλα στο 4΄, το οποίο μπλόκαρε ο Νάτσης.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν είδαμε κάποια σημαντική ευκαιρία, φτάνοντας στο 30΄ όταν από μπαλιά του Λαλάϊ η κεφαλιά του Μάγγου κατέληξε πάνω στον Νάτση.

Νέα ευκαιρία για τα Πράμαντα αυτή την φορά στο 38΄, όταν από χτύπημα φάουλ ο Παππάς πήρε την κεφαλιά στέλνοντας άουτ την μπάλα, ενώ στο 43΄ ο Παπαϊωάννου απέκρουσε το σουτ του Λιόντου.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών να πετύχουν δύο τέρματα, τα οποία και τους χάρισαν ακόμη μία νίκη.

Στο 51΄ ο Τσίκας έδωσε στον Ηλία, κι εκείνος με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Από ωραία ατομική ενέργεια του Τσίκα στο 57΄ και μπαλιά του Λαλάϊ ήρθε και το 2-0, με τον παίκτη της ΑΕ να μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα να γράφει το 2-0.

Στο 73΄ χτύπημα φάουλ του Ναστούλη πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 79΄ το σουτ του Στούπα απέκρουσε ο Παπαϊωάννου, παραχωρώντας το κόρνερ, από το οποίο ήρθε ακόμη μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με τον Ναστούλη να εκτελεί και τον Γκεσούλη να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Στις καθυστερήσεις τα Πράμαντα έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Θανάσης.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Χατζής-Κατσουλίδου)

ΑΕ Γιάννενα (Σταύρος Παπαβασιλείου): Παπαϊωάννου, Μαλάμος, Ζώτος, Γιώτης, Μαχαίρας, Μπούκας, Δάλλας, Λαλάϊ, Μάγκος, Τσίκας, Ηλίας.

Πράμαντα (Κώστας Γεωργάκης): Νάτσης, Κουτσός (62΄ λ. τρ. Τσάντας), Ναστούλης, Γουλιάρμης, Γαστεράτος (58΄ Γιώτης), Γκεσούλης, Θανάσης, Μπέσης, Στούπας, Παππάς (68΄ Παγιάτης), Λιόντος (68΄ Ναστούλης).

Σχολιασμος