Ολική ανατροπή για την Ανατολή, 1-3 το Μέτσοβο (video)

27.03.2024 Αναγνώστηκε 1158 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και σε εξ’  αναβολής αναμέτρηση, η Ανατολή αν και αγχώθηκε, πέρασε με 1-3 μέσα από το Μέτσοβο και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ελεούσα.

Ολική ανατροπή για την Ανατολή, 1-3 το Μέτσοβο (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 Το παιχνίδι είχε ευκαιρίες και οι «πόντιοι» ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματική, ενώ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 4΄ μια σέντρα σουτ του Διαμαντόπουλου ανησύχησε τον Κάτσενο, ο οποίος την βρήκε όσο έπρεπε παραχωρώντας το κόρνερ.

 

Το Μέτσοβο απείλησε πρώτη φορά στο 19΄, όταν από πλάγιο του Γκρέμου ο Νάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Διαμάντη.

 

Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ηλία Γιαννιώτη στο 21΄ και στο 32΄ να μην μπορεί να νικήσει τον Κάτσενο, με τον τερματοφύλακα του Μετσόβου να λέει ''όχι'' και τις δύο φορές.

 

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και στο 37΄ οι Μετσοβίτες πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Νάκος είδε ωραία τον Γκρέμο και εκείνος με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

 

Στο 40΄ άλλη μια απειλή από πλευράς Ανατολής, με το χτύπημα κόρνερ του Διαμαντόπουλου, να μπλοκάρεται από τον Κάτσενο.

Στο 41΄ ο Νάκος απείλησε ακόμη μια φορά έπειτα από μπαλιά του Τσουλιάη, έκανε το σουτ από κοντά με τον Διαμάντη να αποκρούει.

Λίγο πριν το ημίχρονο και στο 42΄ ο Γιαννιώτης μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, με τον Κάτσενο να μπλοκάρει στην κλειστή του γωνία, κρατώντας το μηδέν μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

 

Στην επανάληψη, η Ανατολή πίεσε περισσότερο και κατάφερε την ολική ανατροπή του σκορ, φτάνοντας σε ένα κρίσιμο τρίποντο για την συνέχεια.

Η ισοφάριση ήρθε στο 57΄, όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλάγιο κοντά στην περιοχή, η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Κάτσενου και ο Κοσυφαρίνης  με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας  το 1-1

.

Στο 62΄ ο Τσουλιάης επιχείρησε σουτ, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Διαμάντη.

Στο 70΄ ήρθε η ολική ανατροπή του σκορ, όταν ο Γιαννιώτης εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα για το 1-2.

Από χτύπημα φάουλ ήρθε και η επόμενη ευκαιρία του Μετσόβου, με τον Τσιόστα να εκτελεί και τον Διαμάντη να απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ στην επαναφορά η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Γοδέβενου, εκείνος έκανε το σουτ με τον Διαμάντη να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Στο 79΄ με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Γιαννιώτης «κλείδωσε» ακόμη μια νίκη για την Ανατολή, όταν από μπαλιά του Κοσυφάρινη, με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας παράλληλα

και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η μικρή διακοπή περίπου στο 60΄,  όταν η...γνωστή γιαγιά, επιστρέφοντας από την εκκλησία πέρασε μέσα από το γήπεδο!

metsovo

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας- Κωνσταντίνου)

ΠΑΣ Μετσόβου (Πέτρος Κοντοδήμας): Κάτσενος, Γκρέμος, Τσιόστας Χ., Γεωργίου, Ζιάβρος, Τσιόστας Κ., Γοδέβενος, Λούσιος, Τσουλιάης, Νάκος (66΄ λ. τρ. Γιώτης), Παΐλας.

ΑΟ Ανατολής (Αλέκος Τάτσης): Διαμάντης, Σαούγκος, Διαμαντόπουλος, Σαπλαούρας, Πάνος, Σχισμένος, Μίνης (81΄ Κουλούρης), Τασιούλας (81΄ Ακούλλι), Γιαννιώτης, Ηλίας (86΄ Ριστάνης), Κοσυφαρίνης (86΄ Κιούρκας).

Σχολιασμος