Άλμα παραμονής για το Σταυράκι, 0-2 τη Νεοκαισάρεια

24.03.2024 Αναγνώστηκε 1949 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νικηφόρα από τη Νεοκαισάρεια με σκορ 0-2 πέρασε το Σταυράκι για την 25η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής και με αυτή τη νίκη μπορεί να νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στη μάχη της παραμονής.

 

Άλμα παραμονής για το Σταυράκι, 0-2 τη Νεοκαισάρεια
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το Σταυράκι πήρε διπλό παραμονής στη Νεοκαισάρεια, μιας και έφτασε τους 29 βαθμούς, ενώ σε δεινή βαθμολογική θέση (14η) με 19 βαθμούς παρέμεινε η Νεοκαισάρεια που πρέπει να ανέβει ένα γολγοθά στις επόμενες αγωνιστικές.

Μόλις στο 6’ ο Κοντογιάννης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 18’ σε σουτ του Μαυρίδη είχε απάντηση ο Γκάτζιος και στο 20’ ήταν άστοχο το σουτ του Στογιάννη. Στο 26’μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωνσταντής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 47’ ο Μαυρίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ με εκτέλεση φάουλ του ίδου παίκτη στο 58’ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 60’ μεγάλη φάση για το Σταυράκι όταν εξ επαφής ο Κοντογιάννης έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 65’ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ από πλάγια θέση του Καλογεράκη.Ο Φώτος στο 74’ με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 84’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο τελικό 0-2 με ωραίο τελείωμα του Κοντογιάννη.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Κόλλιας-Μπουμπουγιάννης)

Νεοκαισάρεια (Λιόλιος): Γιαννάκος, Καραπέτρος, Παπαδόπουλος Θ (46’ Μάκης), Παπαδόπουλος Μ, Κωνσταντής, Φώτος, Ευθυμίου (62’ Ναυρόζογλου), Τσακαλώτος, Μπιστιόλης, Μαυρίδης, Τζοβάρας.

Σταυράκι (Στάμος): Γκάτζιος, Μιχαήλ, Καπατσέλης, Μωραίτης, Χήτας, Καλογεράκης (85 Αθανασίου), Στογιάννης, Κολιούσης, Κοντογιάννης, Μερκουριάδης (71’ Κολιός), Γώγος (67’ Κουτσογούλας).

Σχολιασμος