Εξάσφαιρη η Ανατολή, 6-1 το Πέραμα (video)

24.03.2024 Αναγνώστηκε 1563 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, η Ανατολή επικράτησε με το επιβλητικό 6-1 της Προοδευτικής Περάματος και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι της Ελεούσας.

Το σκορ μαρτυρά την εικόνα του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να έχουν την καθολική υπεροχή, με πρωταγωνιστές τους Ηλία Γιαννιώτη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και Κώστα Διαμαντόπουλο, ο οποίος "μοίραζε" ασίστ.

Εξάσφαιρη η Ανατολή, 6-1 το Πέραμα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Στο πρώτο μέρος πολύ νωρίς και μόλις στο 3΄ η Ανατολή πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν από χτύπημα φάουλ του Γιαννιώτη, ο Πάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η επόμενη καλή στιγμή άργησε να έρθει και στα μισά του ημιχρόνου το σουτ του Μίνη πέρασε άουτ, ενώ στο 25΄ ο Γιαννιώτης από μπαλιά του Διαμαντόπουλου, έκανε τακουνάκι, πέρασε τον Κάτσιο και σε κενή εστία έγραψε το 2-0 για την Ανατολή.

Η ομάδα της Ανατολής είχε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στο 29΄

και στο 30΄ με τους Κοσυφαρίνη και Γιαννιώτη να μην μπορούν να βρουν στόχο.

Ο Γιαννιώτης στο 35΄ εκτέλεσε φάουλ, αναγκάζοντας τον Κάτσιο να αποκρούσει πέφτοντας.

Στο 41΄ υπάρχει μια αμφισβητούμενη φάση και ακυρωθέν γκολ για την Ανατολή.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ήρθε και η πρώτη απειλή από τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, η Ανατολή κατάφερε να σκοράρει ακόμη τέσσερα τέρματα, διατηρώντας την υπεροχή της.

Στο 48΄ εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου με την μπάλα να φτάνει στην μικρή περιοχή και ο Γιαννιώτης δεν βρήκε την μπάλα, κι εκείνη κατέληξε άουτ.

Το 3-0 δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους με τον Γιαννιώτη να σκοράρει με το κεφάλι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου.

Στο 68΄ ο Διαμάντης απέκρουσε με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Χεμπέγια.

Ο Διαμαντόπουλος στο 73΄ σκόραρε για το 4-0, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 80΄ ο Γιαννιώτης πετυχαίνοντας χατ τρικ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, από μπαλιά του Κουλούρη.

Το πέραμα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 81΄ με τον Λώλο να μειώνει σε 5-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κουλούρης στο 87΄, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6-1 με πλασέ, όταν αρχικά ο Κάτσιος απέκρουσε το σουτ του Γιαννιώτη και στην επαναφορά ο Κουλούρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Βλάχος (Σίσκας-Ραβάνογλου)

Ανατολή (Αλέκος Τάτσης): Διαμάντης, Σαούγκος, Διαμαντόπουλος, Σαπλαούρας (76΄ Κουλούρης), Πάνος, Σχισμένος, Μίνης, Τασιούλας, Γιαννιώτης, Ηλίας (76΄ Χαμπίπης), Κοσυφαρίνης (76΄ Κιούρκας).

Προοδ. Περάματος (Μιχάλης Κατσίκος): Κάτσιος, Χεμπέγια (79΄ Κωλέτσης), Γιωτάκης, Κωστούλας (68΄ Τζιάλλας), Ρίζος Χ., Ντόντης (68΄ Ρίζος Α.), Μούστο, Στεφάνου (46΄ Μήλος), Μπάφας (46΄ Λώλος), Μπισέλας, Χούσο.

Σχολιασμος