Πολύτιμος βαθμός για το Δροσοχώρι (1-1) στο Κουτσελιό (video)

23.03.2024 Αναγνώστηκε 1060 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε το Δροσοχώρι μέσα σε μια δύσκολη έδρα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με το Κουτσελιό για την 25η αγωνιστική.

Πολύτιμος βαθμός για το Δροσοχώρι (1-1) στο Κουτσελιό (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με αυτή την ισοπαλία το Κουτσελιό παρέμεινε στην τέταρτη θέση, ενώ το Δροσοχώρι ανέβηκε στους 24 αν και οι συνδιεκδικητές της παραμονής έχουν ματς λιγότερο ή λιγότερα.
Μπορεί το Δροσοχώρι να έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια αλλά το Κουτσελιό ήταν η ομάδα που είχε τα ηνία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε ένα γκολ, έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι και δημιούργησε αρκετές φάσεις.

Ωστόσο το Δροσοχώρι κατάφερε να ισοφαρίσει με τον συνήθη ύποπτο Φάνη Μελιγγιώτη και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Κουτσελιό.
Στο 14΄δόθηκε πέναλτι για το Κουτσελιό για χέρι του Τεροβίτη. Ο Κουτσογιάννης δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και νίκησε τον Μάντζιο για το 1-0.

Στο 25’ σε εκτέλεση φάουλ του Δάσκαλου, ο Κουτσογιάννης αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια ο Δάσκαλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Σιαμέτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 50’ ο Νικολάου σέντραρε και ο Γκέγκα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάντζιο.

Στο 59’ o ιδιαίτερα δραστήριος Καμπότας με επιμονή κέρδισε τη μπάλα, πάσαρε στον Νικολάου που έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ήταν άστοχο, ενώ στη συνέχεια το Κουτσελιό κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο παιχνίδι. Ο Κουτσογιάννης το εκτέλεσε αλλά ο Μάντζιος απέκρουσε τη μπάλα, κρατώντας την ομάδα του στο ματς.

Ο τερματοφύλακας του Δροσοχωρίου είχε απάντηση και στη φάση του 71’ όταν σε σουτ του Γκέγκα κατέβασε ρολά, διώχνοντας σε κόρνερ. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 81’ για το Δροσοχώρι με ωραίο πλασέ του Μελιγγιώτη.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να πάρουν τη νίκη στην επόμενη φάση όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ντασιάκη, έδιωξε δύσκολα ο Κυρικλίδης.
Διαιτησία: Γεωργίου Χ (Λιόντος- Κατσουλίδου)
Κουτσελιό (Σπύρος Τασιούλας): Κυρικλίδης, Αλεξίου (56’ Καμπότας), Κυριακίδης, Σιαμέτης (61’ Βλέτσας Ν), Ναυρόζογλου, Τσακανίκας, Γκέγκα, Μπακαγιάννης, Κουτσογιάννης (Κοσμάς), Δάσκαλος, Νικολάου (61’ Κέντρος).
Δροσοχώρι (Νίκος Μπούσης): Μάντζιος, Παππάς, Θεοχάρης, Τεροβίτης, Καλτσάς, Τσαφώνης, Θεοχάρης Κ, Σκαργιώτης (61’ Αγγέλης), Μελιγγιώτης, Ντασιάκης, Μάντζιος Αλ (65’ λ.τρ. Κωνσταντίνου).

Σχολιασμος