Αφιερωμένη η πρόκριση στον Μαρμούτα, Ελεούσα-Καστρίτσα 2-0 (video)

20.03.2024 Αναγνώστηκε 1873 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Επανάληψη του περσινού τελικού θα δούμε στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ, μιας και η Θύελλα Ελεούσας ήταν η ομάδα που επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Καστρίτσας και πέρασε στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικάς.

Αφιερωμένη η πρόκριση στον Μαρμούτα, Ελεούσα-Καστρίτσα 2-0 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος του δεν είχε φάσεις, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και να γέρνει ελάχιστα προς τους γηπεδούχους.

 Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 12' ο Αθ. Παπαρούνας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Με σουτ του Τζοβάρα στο 14' απάντησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Αρχοντάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

Ωραία ενέργεια και σουτ του Αλεξίου στο 16' μπλόκαρε και πάλι ο Αρχοντάκης.

Στο 29' ο Αλεξίου βρέθηκε σε θέσης βολής εντός περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μακρινό σουτ του Τσουμάνη στο 34' η μπάλα έφυγε άουτ.

Εκτέλεση φάουλ του Παπαρούνα στο 44' απέκρουσε ενστικτωδώς ο Θάνος και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

Το 0-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα ήταν η ομάδα που μπήκε καλά πετυχαίνοντας αρκετά νωρίς το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα.

 Ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα απομακρύνθηκε, έφτασε στον Τσάγκα που έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Νούγιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θάνου, κάνοντας το 1-0 για τη Θύελλα

Ένα γέμισμα στην περιοχή της Ελεούσας στο 81' μπλόκαρε εύκολα ο Αρχοντάκης. Πίεσε ψηλά στα τελευταία λεπτά ο Αγροτικός χωρίς να κάνει κάποια φάση.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Φίλιππου Μαρμούτα στο 83΄ σε μια διεκδίκηση της μπάλας  χτύπησε άτσαλα με τον Κλιτσινάρη, στο πρόσωπο  και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, καθώς θα χρειαστεί να του γίνουν ράμματα.

Με παίκτη λιγότερο αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά η Ελεούσα.

Σουτ του Τσουμάνη Ανδρ. στο 84' μπλόκαρε ο Αρχοντάκης, χωρίς δυσκολία.

 Λίγο πριν την  συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας και στο 89΄ ήρθε το 2-0 για την Ελεούσα, όταν από εκτέλεση  κόρνερ από τα αριστερά με τον Μπουκουβάλα για τη Θύελλα, η μπάλα απομακρύνθηκε, μετά από γέμισμα έφτασε στον Πασχάλη που με ωραίο τελείωμα πλάσαρε τον Θάνο για το 2-0.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης-Κωνσταντίνου) 4ος Μαγγιώρος

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης):Aρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας (81΄ Πασχάλης), Νάσιος, Μαλλάτος, Παπαρούνας Στ (λ. τρ. 13΄ Τσάγκας), Τσουμάνης Δ., Μπουκουβάλας, Κεφάλας, Νούγιας (75΄Βελτσίστας), Παπαρούνας Α.(75΄Μουχάνης).

Αγρ. Καστρίτσας (Αναστάσιος Νταλάκας): Θάνος, Ναυρόζογλου, Μόσχος (76΄Κύργιος), Κλιτσινάρης, Κασίμης, Σπαλιάρας, Αλεξίου (65΄ Δοβανάς), Τσουμάνης, Τζοβάρας (46΄ Δάσκαλος), Κακαράντζας (76΄Κρανάς), Λισγάρας (46΄ Παπαδόπουλος).

Σχολιασμος