Στην κορυφή με Παπαρούνα, Έλεουσα - Κεφαλόβρυσο 1-0 (video)

10.03.2024 Αναγνώστηκε 2311 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε από ένα μοναδικό γκολ, η Θύελλα Ελεούσας κατάφερε να κερδίσει την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου με σκορ 1-0 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογιάς  στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α Ερασιτεχνικής.

Στην κορυφή με Παπαρούνα, Έλεουσα - Κεφαλόβρυσο 1-0 (video)
Παππάς
Λευτέρης Παππάς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πίεση από τους γηπεδούχους, με την Ελεούσα να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της σε όλο το 1ο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας και ψάχνοντας κενούς  χώρους προς την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, το Κεφαλόβρυσο τακτικά πειθαρχημένη διατήρησε την άμυνα της σε υψηλό επίπεδο.

Το γκολ που έκρινε το ματς έρχεται στο 24ο λεπτό, όταν ο παίκτης της Θύελλας, Παπάρουνας, εκτέλεσε μια άψογη κεφαλιά ανάμεσα απο τα στοπέρ των φιλοξενούμενων μετά από σέντρα του Μαρμούτα. Ο τερματοφύλακας Γεωλδάσης δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το σκορ άνοιξε υπέρ των γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Βελτσίστας πίεσε τον αμυντικό του Κεφαλόβρυσου,έκλεψε την μπάλα, αλλα το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ευκολά ο Γεωλδάσης.

Μετά την επίτευξη του γκολ , η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου δεν παραδόθηκε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, δημιουργώντας ευκαιρία με τον Κάπια,αστοχώντας απο πλεονεκτική θέση στο 45΄.

Στην επαναλάψη οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες και τα πρώτα 10 λεπτά δημιούργησαν ευκαιρίες .

Αρχικά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους  στο 47΄,με κεφαλιά του Νάσιου αλλά ο αμυντικός της  Αναγέννησης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Δυο λεπτά αργοτέρα το Κεφαλόβρυσο προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα με τον Λάμπρο να μην πλασάρει σωστά και τον Αρχοντάκη να μπλοκάρει.

Στο 51΄ευκαιρία με τον Τσουμάνη η μπάλα κοντράρει και βγαίνει κόρνερ.

Η συνέχεια δεν ήταν ίδια όσον αφορά τις ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να φαίνονται αρκετά διαβασμένοι και να αντιμετώπιζουν αποτελεσματικά τις προσπάθειες της Ελεούσας.

Τελευταιές φάσεις της αναμέτρησης στο 89ο λεπτό και στο 92ο λεπτό, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων αλλα και στις δυο περιπτώσεις ο βοηθός υποδεικνύει οφσάιντ και  ακυρώνει τα τέρματα των Παπαρούνα Θ. και Γεωλδάση Π αντίστοιχα.

Την δευτέρη κίτρινη αντίκρισε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπουκουβάλας για καθυστέρηση και αποβλήθηκε απο το ματς.

Με αυτήν τη νίκη, η Θύελλα Ελεούσας ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα βαθμολογίας, ενώ η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου παραμένει στην 5η θέση, αν και παρουσίασε μια ικανοποιητική εμφάνιση παρά το αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης Ν., Κόλλιας Α., Τσάντας Δ.

Θυέλλα Ελεόυσας: Αρχοντάκης,Μαρμότας,Καράσας,Νάσιος,Μαλλάτος,Παπαρούνας(80΄Πασχάλης),Τσουμάνης, Μπουκουβάλας,Κεφάλας(87΄Τσάγκας), Νούγιας(68΄Παπαρούνας Θ.), Βελτσίστας(87΄Γεωλδάσης Π.).

Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου: Γεωλδάσης,Δρόλιας,Πότσης Γ.(Γκούμας 80΄),Κούτρας,Πότσης,Ταχιάς,Καπίας,Ντόντης(85΄Ανδρέου),Οικονόμου(87΄Γούσης),Μάντζος,Λάμπρος.

**Απο λάθος στο μοντάζ το βίντεο ξεκινάει με το 2ο ημίχρονο και συνεχίζεται μετά με το 1ο.

Σχολιασμος