Πολύτιμη νίκη με ανατροπή για το Νησί, 3-1 το Πέραμα (video)

10.03.2024 Αναγνώστηκε 2161 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 23ης αγωνιστικής, ο Αετός Νήσου πέτυχε νίκη-ανατροπή κόντρα στην Προοδευτική Περάματος και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, ανεβαίνοντας στους 22 βαθμούς πλησιάζοντας στον πόντο το Πέραμα, στην προσπάθεια που καταβάλουν αμφότεροι για παραμονή στην Α΄ ΕΠΣΗΠ.

Πολύτιμη νίκη με ανατροπή για το Νησί, 3-1 το Πέραμα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε το Πέραμα να μπαίνει καλύτερα, να έχει κατοχή και να προηγείται στο σκορ, χάρη στο γρήγορο τέρμα του Μπισέλα στο 10΄, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 0-1.

Στο 16΄ καλό χτύπημα φάουλ του Μπάφα ανάγκασε τον Τασιούλα να διώξει πέφτοντας στο δεύτερο δοκάρι.

Κάπου στα μισά του ημιχρόνου ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και το Νησί, έχοντας στο 21΄ δοκάρι με τον Λώλη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μητσιόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, όταν αρχικά το σουτ του Οικονόμου, ο Μποζιάρης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Μητσιόπουλος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ολική ανατροπή για τον Αετό ήρθε σε πολύ καλό χρονικό σημείο, ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν από κόρνερ του Οικονόμου, ο Λώλης με κεφαλιά σκόραρε για το 2-1.

Στην επανάληψη, το Πέραμα παρουσιάστηκε αποσυντονισμένο και η κατοχή πέρασε στους Νησιώτες, οι οποίοι στο 66΄ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον νεαρό Σύμπα να σκοράρει έπειτα από ωραία ατομική του ενέργεια, βάζοντας την υπογραφή του σε μια σπουδαία νίκη της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και την λήξη του, έχοντας καλή στιγμή στο 79΄ με τον Λώλη να μην μπορεί να νικήσει τον Μποζιάρη, που μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Ευαγγέλου-Κοσίνας)

Αετός Νήσου (Μιχάλης Μπόλος): Τασιούλας, Κονδύλης (89΄ Ζυλιγούδης), Οικονόμου, Πρέμος, Κοτσίνας, Τζημογιάννης, Σύμπας (89΄ Μπούκας), Μητσιόπουλος (75΄ Πρέντζας), Μυρόγλου (89΄ Μπισέλας Χ.), Λώλης (83΄ Λιπιώτης), Ζαρκαλής.

Προοδ. Περάματος (Κώστας Τζάλλας): Μποζιάρης, Θεοχαρίδης, Ρίζος Χ., Κωστούλας, Μπάφας (65΄ Μήλος), Σταφάνου (65΄ Χεμπέγια), Τζιάλλας (81΄ Ντόβας), Χούσο, Μούστο, Μπισέλας, Γιωτάκης.

Σχολιασμος