Σημαντική νίκη για το Σταυράκι, 0-1 τους Λογγάδες (video)

09.03.2024 Αναγνώστηκε 2185 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ένα σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πάρει το Σταυράκι, αγωνιζόμενο ως φιλοξενούμενη ομάδα στο «Λέανδρος Καμηνάς», καθώς επικράτησε με 0-1 του Τιτάνα Λογγάδων και έφτασε τους 23 βαθμούς, φεύγοντας προσωρινά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τον αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει το έργο των παικτών και των δύο ομάδων.

Σημαντική νίκη για το Σταυράκι, 0-1 τους Λογγάδες (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μόλις στο 4΄ το Σταυράκι δημιούργησε ευκαιρία, όταν ο Κουτσογούλας πάσαρε στον Κοντογιάννη κι εκείνος από κοντά έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Καρδάνης και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Μπονόβας.

Στο 12΄ οι τυπικά γηπεδούχοι απάντησαν με τον Παζαρτζή, ο οποίος από κοντά ανάγκασε τον Γκάτζιο να παραχωρήσει το κόρνερ, αποκρούοντας με το ένα χέρι.

Στα μισά του πρώτου μέρους και στο 22΄ ο Κολιούσης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, καθώς ο ίδιος εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα για το 0-1.

Στην συνέχεια οι Λογγάδες απείλησαν με το σουτ του Σαλπιγκτίδη, με τον Γκάτζιο να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να σώζει την εστία του.

Στο 37΄ ο Κοντογιάννης και πάλι για το Σταυράκι απείλησε με σουτ, με τον Καρδάνη να απομακρύνει, ενώ στην εκπνοή το σουτ του Κολιούση κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή και παρότι με παίκτη παραπάνω για είκοσι και πλέον λεπτά, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο 61΄ ευκαιρία για τον Τιτάνα, με το σουτ του Σαλπιγκτίδη βρήκε στον Μωραΐτη και πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 72΄ ο Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε από το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο 75΄ χτύπημα φάουλ του Κολιούση, ο Στογιάννης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας ελάχιστα  άουτ την μπάλα.

Στο 79΄ φάουλ του Σιδηρόπουλου για τους Λογγάδες, με τον Παζαρτζή να παίρνει την κεφαλιά και τον Γκάτζιο να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στον πάγκο της ομάδας του Σταυρακίου βρισκόταν ο Σπύρος Γώγος (τι άλλο θα κάνει για την ομάδα του ο πρόεδρος), καθώς ο Ανδρέας Στάμος ήταν τιμωρημένος.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας-Κωνσταντίνου)

Τιτάν Λογγάδων (Γιώργος Βαζάκας): Καρδάνης, Λάππας (83΄ Λαλάκος), Σαπλιγκτίδης (86΄ Ρούστα), Λώλης, Μπνόβας, Παναγιώτου, Σιδηρόπουλος, Πασχάλης, Παζαρτζής, Γκόλιας, Χαριζάϊ (66΄ Γκουρμπάτζης).

Σταυράκι 2009 (Ανδρέας Στάμος): Γκάτζιος, Μιχαήλ, Ζάγκας, Μωραΐτης, Καπατσέλης, Στογιάννης, Καλογεράκης (88΄ Γούλας), Κουτσογούλας (58΄ Αθανασίου), Κολιούσης, Κοντογιάννης, Μερκουριάδης (75΄ Κρασόπουλος).

Σχολιασμος