Πάτησε προσωρινά κορυφή, Ανατολή- Δροσοχώρι 2-0 (video)

09.03.2024 Αναγνώστηκε 2651 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ερασιτεχνικής ανέβηκε προσωρινά η Ανατολή, καθώς επικράτησε του Παντελεήμονα Δροσοχωρίου με σκορ 2-0 για την 23η αγωνιστική.

 

Πάτησε προσωρινά κορυφή, Ανατολή- Δροσοχώρι 2-0 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το εμπόδιο του Δροσοχωρίου ξεπέρασε η Ανατολή, η οποία αν και έχασε σωρεία ευκαιριών στο παιχνίδι έβαλε το δεύτερο γκολ που της απέβαλε το άγχος στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ με απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα του Νίκου Μπούση.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλέκου Τάτση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πέτυχε μόλις ένα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο

. Στο 10’ το σουτ του Τασιούλα ήταν άστοχο και στο 16 η Ανατολή άνοιξε το σκορ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Θεοχάρης στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χριστακόπουλος από κοντά σημείωσε το 1-0.

Οι προσπάθειες του Μίνη και του Τασιούλα δεν είχαν αποτέλεσμα στη συνέχεια, ενώ σε μια φάση των γηπεδούχων ο Θεοχάρης λειτούργησε πυροσβεστικά,σώζοντας την ομάδα του από δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα σε μια φάση βρήκε το χέρι και όχι το πρόσωπο του Θεοχάρη.

Η Ανατολή μπήκε στην επανάληψη με στόχο να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα έλυναν τα πόδια των παικτών της, ωστόσο όσο αυτό δεν γινόταν υπήρχε το άγχος.

Το Δροσοχώρι έπαιξε με πάθος σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 49’ μεγάλη ευκαιρία για την Ανατολή όταν ο Γιαννιώτης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μια ευκαιρία στη συνέχεια με τον Κοσυφαρίνη, ενώ στο 65’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μελιγγιώτη αλλά τελευταία στιγμή κλείστηκε και δεν μπόρεσε να βγει απέναντι από τον Διαμάντη. Στο 66’ ο Τασιούλας έκανε το πλασέ αλλά είχε απάντηση ο Μάντζιος

Στο 83’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Πάνος πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, σε μία φάση που το Δροσοχώρι διαμαρτυρήθηκε ότι δεν ήταν κόρνερ. Ο Γιαννιώτης στο 89’ εκτέλεσε το φάουλ αλλά έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Μάντζιος.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Ανατολή αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μέτσοβο, ενώ το Δροσοχώρι υποδέχεται τη Θύελλα Ελεούσας.

Διαιτησία: Βλάχος (Τσάντας- Κυριαζή)

Ανατολή (Αλέκος Τάτσης): Διαμάντης, Σαούγκος, Διαμαντόπουλος, Σιαπλαούρας, Πάνος, Γκόγκος (50’ Κοσυφαρίνης), Μίνης, Ακουλλι, Γιαννιώτης, Τασιούλας, Χριστακόπουλος (67’ Κουλούρης)

Δροσοχώρι (Νίκος Μπούσης): Μάντζιος, Παππάς, Θεοχάρης Ι, Καλτσάς, Τεροβίτης, Τσαφώνης, Ντασιάκης, Παππάς Γ, Μάντζιος Αλ, Θεοχάρης Κ, Μελιγγιώτης.

Σχολιασμος