Σταθερά τέταρτο το Κεφαλόβρυσο, 0-1 το Νεοχωρόπουλο

29.02.2024 Αναγνώστηκε 1731 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 21η αγωνιστική της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, ο ΑΟ Νεοχωρόπουλου υποδέχθηκε την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου σε μια όμορφη δυνατή αναμέτρηση από δυο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 0-1.

 

Σταθερά τέταρτο το Κεφαλόβρυσο, 0-1 το Νεοχωρόπουλο

Ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό, παιχνίδι κατοχής και πίεση από τις δυο ομάδες. Ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν την κλασικότερη ευκαιρία με ωραίο σουτ του Καρτάλη μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα Γεωλδάση να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι παρέμεινε μοιρασμένο μέχρι το 60ο λεπτό όπου και ο Καπίας των φιλοξενούμενων έγινε πρωταγωνιστής της αναμέτρησης χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 60’ να ανοίξει το σκορ απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Δέκα λεπτά αργότερα χάρη σε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του ίδιου έφερε την μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου για το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή για το προβάδισμα στο 71ο λεπτό.

Παρά τις προσπάθειες του ΑΟ Νεοχωροπουλου να ισοφαρίσει το σκορ, η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι το τέλος του αγώνα, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Με αυτόν το τρόπο η Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου παρέμεινε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, ενώ ο ΑΟ Νεοχωρόπουλου με εμφανίσεις σαν αυτές δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Διαιτησία: Σίνδρος (Κόλλιας- Κοσίνας)
ΑΟ Νεοχωρόπουλου: Δημητρίου ,Γκούμας, Νάτσικας, Μάρκο, Κασιμόπουλος, Γαράφας, Πεπόνης, Μπίττας, Καρτάλης, Βελογιάννης(Οικονόμου 72’),Κασίμης(57’ Γιαννέτας).
ΑΕ Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου: Γεωλδάσης, Δρόλιας, Γκούβας, Πότσης Σ.,Ταχιάς, Καμονάς, Μάντζος, Οικονόμου, Ανδρέου (Λάμπρος 46’), Πότσης, Καπίας.

Ρεπορτάζ Λευτέρης Παππάς 

Σχολιασμος