Ισόπαλο το Μέτσοβο- Κόνιτσα (1-1) με παράπονα στη διαιτησία (video)

24.02.2024 Αναγνώστηκε 2088 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 20η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, ο ΠΑΣ Μετσόβου φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

 

Ισόπαλο το Μέτσοβο- Κόνιτσα (1-1) με παράπονα στη διαιτησία (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο αγώνας έγινε κάτω από βροχή ,ομίχλη, κάνοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δύσκολες. Οι δυο ομάδες είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Θανάση Θανασιά με το Μέτσοβο να φωνάζει να την ακύρωση του γκολ του Νάκου, την Πίνδο να ζητάει πέναλτι πάνω στον Ντεντόπουλο αλλά και πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή στο δοκάρι του Μουρεχίδη.

Η Πίνδος είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο οποίο έγινε ένα παιχνίδι κέντρου σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Στο 30’ ο Κίτσος έκανε το σουτ με τον Κάτσενο να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 38’ αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής του Μετσόβου Κώστας Τσιόστας γιατί αποκάλεσε κομπλεξικό τον διαιτητή, μια απόφαση που κρίθηκε αυστηρή από τους γηπεδούχους που διαμαρτυρήθηκαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δυο ομάδες που πέτυχαν από ένα γκολ, είχαν καλές στιγμές αλλά και παράπονα από τον κ. Θανασιά. Στο 49’ο Σπανός Δ έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Γεωργίου και έφυγε κόρνερ. Άστοχα ήταν τα σουτ των Παλαιοπάνου και Κυρτζόγλου, ενώ στο 61’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, πρώτο σουτ του Χαλούλου και ασθενής απόκρουση του Κάτσενου έγινε το 0-1.

Το γκολ της Κόνιτσας ήρθε σε ένα διάστημα που το Μέτσοβο πίεζε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η αντίδραση του Μετσόβου ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό με τη σέντρα μετά το γκολ της Πίνδου, η μπάλα έφτασε στον Νάκο για το 1-1.

Στο 65’ ακυρώθηκε γκολ στους Μετσοβίτες στον Νάκο επειδή ο διαιτητής έκρινε ότι στο κατέβασμα της μπάλας την βρήκε με το χέρι. Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών με αποτέλεσμα ο προπονητής Πέτρος Κοντοδήμας να μπει στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί με τον διαιτητή να τον αποβάλλει.

Στη συνέχεια σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Δημοπουλο Κ. , η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έπρεπε να κατοχυρωθεί το γκολ. Στη τελευταία φάση οι Κονιτσιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Ντεντόπουλο.

Διαιτησία: Θανασιάς (Παπαλαζάρου- Διαμάντης)

Μέτσοβο (Πέτρος Κοντοδήμας): Κάτσενος, Ναζίρης (73’ Κατζιώτης), Τσιόστας Χ, Γεωργίου, Ζιάβρος, Γοδέβενος, Παλαιοπάνος, Λούσιος (85’ Παίλας), Γκρέμος, Νάκος, Σιούτας.

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): Γρατσούνας, Ηλίας Μ., Ντεντοπουλος Ν.,Εξαρχος Θ.,Σπανος Χ.(62’ Μουρεχιδης Σ.),Πατσουρας Α., Κιτσος Φ.,Σπανος Δ.( 78’ Δημοπουλος Κ.), Μπενέκος Α.(62’ Μουρεχιδης Β.)Χαλουλος Σ.,Κυρτσογλου Α.( 67’ Ντεντοπουλος Α.)

Σχολιασμος