Στο ρελαντί η Ελεούσα, 3-0 τους Λογγάδες (video)

24.02.2024 Αναγνώστηκε 1413 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο «Θεόδωρος Λώλης» η Θύελλα Ελεούσας επικράτησε εύκολα με 3-0 των Λογγάδων και έφτασε τους 54 βαθμούς, διατηρώντας τόσο το αήττητο, όσο και την κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας της Α' ΕΠΣΗΠ.

Στο ρελαντί η Ελεούσα, 3-0 τους Λογγάδες (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Με αρκετές αλλαγές παρουσιάστηκε σε αυτό το παιχνίδι η Ελεούσα, η οποία από νωρίς πίεσε για το γκολ, είχε ευκαιρίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ανήκε στην Ελεούσα, με το σουτ του Πασχάλη να απομακρύνεται από τον Καρδάνη που απέκρουσε πέφτοντας, ενώ λίγο μετά σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 27΄ χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους από χτύπημα κόρνερ του Μπουκουβάλα και προβολή του Παπαρούνα, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 33΄ ευκαιρία για την Θύελλα  και πάλι, με σουτ του Μπουκουβάλα και την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 37΄ οι παίκτες του Ανέστη Ζώη κατάφεραν να… λύσουν τον ''γόρδιο δεσμό'' και να προηγηθούν, όταν έπειτα από ωραία ενέργεια του Νάσιου η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή και ο Μπουκουβάλας από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο απείλησε και ο Τιτάνας με τα σουτ των Παζαρτζή και Ρούστα να μην βρίσκουν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η Ελεούσα «λύθηκε» και κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο τέρματα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ήρθε και η επόμενη καλή στιγμή για την Ελεούσα με το δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 63΄ ο Γεωλδάσης σημείωσε από κοντά το 2-0 για τους γηπεδούχους,

ενώ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Νούγιας διαμόρφωσε το 3-0 με σουτ στην κίνηση, από ασιστ του Παπαρούνα.

Στο 81΄ ο Τσάγκας από κοντά επιχείρησε το σουτ, με τον Καρδάνη να διώχνει στην κλειστή του γωνία.

Διαιτησία: Βλάχος (Γκέλης-Τασιούλα Ο.)

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Κοτίκας, Μαρμούτας (78΄ Τζίμας), Παλαιοχώρης, Γεωλδάσης, Νάσιος, Τσουμάνης (78 Μουχάνης), Παπαρούνας Στ., Μπουκουβάλας, Κεφάλας (23΄ λ. τρ. Τσάγκας), Πασχάλης (63΄ Νούγιας), Βελτσίστας (63΄ Παπαρούνας Α.).

Τιτάν Λογγάδων (Γιώργος Βαζάκας): Καρδάνης, Λάππας (72΄ Κολιός Ν.), Σιδηρόπουλος, Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Μάστορας (89΄ Πάκας), Πασχάλης, Παζαρτζής (86΄ Κάτσενος), Γκόλιας (86΄ Κολιός Αλ.), Ρούστα (72΄ Λαλάκος).

Σχολιασμος