«Χ»αλάστηκαν και οι δύο, Νεοκαισάρεια-Πέραμα 1-1 (video)

21.02.2024 Αναγνώστηκε 1231 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στη Νεοκαισάρεια και το Πέραμα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Χ»αλάστηκαν και οι δύο, Νεοκαισάρεια-Πέραμα 1-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν μια καλή ευκαιρία στο 1΄ χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στο 17΄όταν ο Ναυρόζογλου με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το Πέραμα στο 40΄ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπισέλα από τον Γιαννακό με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που είχε τη μερίδα του λεόντος στις ευκαιρίες ωστόσο την μεγαλύτερη την έχασε η Νεοκαισάρεια όταν στο 54΄ο Τζιοβάρας ανατράπηκε από τον Αυγερινό με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπιστιόλης με τον Αυγερινό να αποκρούει τη μπάλα.

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες για το Πέραμα.

Στο 55’ ο Μπάφας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρίζος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 63΄σουτ του Μπάφα έξω από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά τη μπάλα ο Γιαννακός.

Στο 80’ σέντρα του Γιωτάκη, η μπάλα έφτασε στον Ντότη που την έστρωσε στον Μπάφα αυτός έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Το γκολ της ισοφάρισης για το Πέραμα ήρθε στο 93’ με δυνατό σουτ του Μούστο.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Ευαγγέλου-Γεωργίου).

Νεοκαισάρεια: Γιαννακός, Κούτλας, Παπαδόπουλος Θ., Τσακαλώτος, Κωνσταντής, Φώτος, Μπιστιόλης, Ναυρόζογλου, Μάκης, Τζιοβάρας, Αναστασόπουλος (70΄ Παπαδόπουλος Μ.).

Πέραμα: Αυγερινός, Θεοχαρίδης (46’ Χεμπέγια), Γιωτάκης, Κωστούλας, Ρίζος, Ντότης, Μούστο, Στεφάνου (46’ Μπάφας), Τζάλλας, Μπισέλας, Χούσο (75΄Κωλέτσης).

Σχολιασμος