Τα μοιράστηκαν όλα, Καστρίτσα-Ελεούσα 1-1 (video)

18.02.2024 Αναγνώστηκε 1635 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της Α κατηγορίας ανάμεσα στην Καστρίτσα και την Ελεούσα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Τα μοιράστηκαν όλα, Καστρίτσα-Ελεούσα 1-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το βαθμολογικό άγχος εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα και ποιότητα ανάλογη της ποδοσφαιρικής τους αξίας. Βαθμολογικά με την ισοπαλία στο ντέρμπι κερδισμένη βγήκε η Ανατολή που μείωσε τη διαφορά από την Ελεούσα στους δύο βαθμούς.

Μόλις στο 3΄η Καστρίτσα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Λισγάρας από δεξιά έκανε τη σέντρα ο Παπαδόπουλος το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Στο 9΄εκτέλεση φάουλ του Τσουμάνη Α. απέκρουσε τη μπάλα ο Αρχοντάκης αυτή έφτασε στον Παπαδόπουλο που έκανε το σουτ όμως κατέληξε άουτ.

Στο 18'  η Ελεούσα ισοφάρισε τα δοκάρια με σουτ του Νάσιου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄όταν ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε φάουλ και ο Νάσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θάνου κάνοντας το 0-1.

Στο 51΄εκτέλεση κόρνερ του Τσουμάνη Α. έδιωξαν οι αμυντικοί η μπάλα έφτασε στον Κακαράντζα που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η Καστρίτσα ισοφάρισε στο 74΄ με τον Παπαδόπουλο να εκτελεί φάουλ και ο Κλιτσινάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αρχοντάκη. 

Στο 77΄εκτέλεση φάουλ από τον Παπαδόπουλο η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 78’ σουτ του Τσουμάνη απέκρουσε τη μπάλα ο Θάνος.

Στο 90΄ η Ελεούσα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κασίσμη στον Παπαρούνα Α.

Στο 92΄σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μαρμούτας.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης-Κωνσταντίνου).

Καστρίτσα: Θάνος, Δοβανάς, Κιτσάκης (70’Μόσχος), Κλιτσινάρης, Κασίμης, Σπαλιάρας, Λισγάρας (77΄Κύργιος), Τσουμάνης, Ναυρόζογλου (63΄Κρανάς), Κακαράντζας (63΄Αλεξίου), Παπαδόπουλος.

Ελεούσα: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας, Νάσιος,, Μαλλάτος, Παπαρούνας Σ., Μπουκουβάλας, Μουχάνης (90’ Πασχάλης), Νούγιας (69΄Τσάγκας), Παπαρούνας Α. (69΄Βελτσίστας), Τσουμάνης.

Σχολιασμος