Βαθμός «Χ»ρυσάφι για την Νεοκαισάρεια, 2-2 με το Νησί (video)

18.02.2024 Αναγνώστηκε 1612 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αναμετρήθηκαν στο «Στάθης Τσανακτσής» ο Αετός Νήσου με την Νεοκαισάρεια, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Βαθμός «Χ»ρυσάφι για την Νεοκαισάρεια, 2-2 με το Νησί (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 2-0 και το διατήρησαν  στην μεγαλύτερη διάρκεια, όχι όμως ως και το τέλος του παιχνιδιού, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης, αρχηγός των φιλοξενούμενων ''πήρε'' από το χέρι την ομάδα του και χάρη σε δύο δικά του τέρματα, απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του και την προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Αετό, με σουτ του Ζαρκαλή να απομακρύνεται από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι στο 10΄, με τον Ναυρόζογλου να κάνει το σουτ εντός περιοχής και με την παρέμβαση του Τασιούλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15΄ οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ, όταν από σέντρα ακριβείας του Κλεισούρα η μπάλα βρήκε τον Μυρόγλου και από κοντά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για 1-0.

 Στα μισά του πρώτου μέρους το σουτ του Αναστασόπουλου πέρασε άουτ.

Στο 27΄ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Ζαρκαλή να αποκρούεται από τον Γιαννακό και στην επαναφορά της μπάλας ο Λώλης από θέση βολής να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30΄ η Νεοκαισάρεια απείλησε με τον Ευθυμίου, από κόρνερ του Μπιστιόλη και σουτ  του Αντωνίου, το οποίο απέκρουσε ο Τασιούλας πέφτοντας στην κλειστή γωνία του.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στο Νησί, με το σουτ του Μυρόγλου στο 31΄ να αποκρούεται από τον Γιαννακό, ενώ στο 36΄ οι παίκτες του Μιχάλη Μπόλου κατάφεραν να πετύχουν και το 2-0 με τον Πρέμο να κάνει το σουτ την μπάλα να βρίσκει και στον Λώλη και να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννακού.

Στο 43΄ η Νεοκαισάρεια έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Καραπέτρο να αντικρίζει  δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται από το ματς, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Με το 2-0 να μένει, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, το Νησί συνέχισε μπαίνοντας δυνατά, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα, έχοντας δύο καλές στιγμές στο 48΄ και στο 49΄ με τα σουτ των Μυρόγλου και Λώλη να μην βρίσκουν στόχο, ενώ και στο 56΄ το σουτ του Λώλη κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 77΄ ο Πρέμος ανατρέπει τον Παπαδόπουλο εντός περιοχής, με τον Μαυρίδη να ευστοχεί και να μειώνει από τα έντεκα βήματα, για το 2-1.

Στο 83΄ ακόμη μια χαμένη καλή στιγμή για το Νησί, από την εκτέλεση κόρνερ του Ζαρκαλή ο Τζημογιάννης με σουτ δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Γιαννακό.

Με γκολ στο 90΄ η Νεοκαισάρεια κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς με ένα πανέμορφο γκολ από τον Μαυρίδη, με σουτ στην απέναντι γωνία για το τελικό 2-2.

Διαιτησία: Βλάχος (Κόλλιας-Ευαγγέλου)

Αετός Νήσου (Μιχάλης Μπόλος): Τασιούλας, Κλεισούρας (63΄ Μπισέλας Χ.), Οικονόμου, Κολόσης, Γερούκαλης, Πρέμος (89΄ Μητσιόπουλος), Σύμπας (71΄ Κολλιός Δ.), Κονδύλης (63΄ Τζημογιάννης), Λώλης (89΄ Λιπιώτης), Μυρόγλου, Ζρακαλής.

Νεοκαισάρεια (Κώστας Λιόλιος): Γιαννακός, Καραπέτρος, Παπαδόπουλος Θ.,Αντωνίου, Κωνστάντης, Ευθυμίου (46΄ Φώτος), Μπιστιόλης (46΄ Μάκης), Τσακαλώτος, Ναυρόζογλου, Μαυρίδης, Αναστασόπουλος.

 

 

Σχολιασμος