Νικηφόρο πέρασμα από το Δροσοχώρι (0-2) για την Πίνδο (video)

11.02.2024 Αναγνώστηκε 10785 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νικηφόρα από το Δροσοχώρι πέρασε η Πίνδος Κόνιτσας, καθώς επικράτησε με σκορ 0-2 του τοπικού Παντελεήμονα για την 18η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής.

 

Νικηφόρο πέρασμα από το Δροσοχώρι (0-2) για την Πίνδο (video)

Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με το Δροσοχώρι να έχει κάποιες απουσίες και την Πίνδο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Στο 5’ ο Σπανός Δ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πατσούρας με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Μπενέκο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μάντζιο για το 0-1. Η Πίνδος είχε μια ευκαιρία με τον Λάμπρου και ένα δοκάρι με τον Κίτσο στο 10’. Στη συνέχεια η Πίνδος είχε καλή στιγμή με τον Ηλία.

ΣΤην επανάληψη και στο 47’ η Πίνδος απείλησε με τον Πατσούρα και στο 75’ ο Ηλίας με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Μάντζιου. Στο 78’ με ωραία ατομική ενέργεια ο Μελιγγγιώτης δεν καταφέρει να κάνει το αντίστοιχο τελείωμα, ενώ στο 86’ ο Λάμπρου έκανε το σουτ απέκρουσε ο Μάντζιος και στην επαναφορά σκόραρε ο Μουρεχίδης.

Δροσοχώρι: Μάντζιος, Παππάς, Θεοχάρης, Αγγέλης, Καλτσάς, Σκαργιώτης, Μελιγγιώτης Ηλ (76’ Μελιγγιώτης Θ), Θεοχάρης Κ (82’ Κωνσταντάκης), Μελιγγιώτης Θ, Τσαφώνης, Μπέλλος (65’ Μάντζιος Α).

Πίνδος Κόνιτσας: Γρατσούνας, Ηλίας, Ντεντόπουλος, Έξαρχος, Μήτσος, Πατσούρας, Κίτσος (83’ Κυρτζόγλου), Σπανός Δ (58’ Δημόπουλος), Μπενέκος (58’ Μουρεχίδης-88’ Σπανός Χ), Χαλούλος, Λάμπρου.

 

Σχολιασμος