Πέρασε δεύτερη η Ανατολή, 3-1 την Καστρίτσα (video)

11.02.2024 Αναγνώστηκε 2000 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μόνο στα χαρτιά φάνηκε τελικά ότι ήταν ντέρμπι αυτό ανάμεσα στην Ανατολή και την Καστρίτσα με την ομάδα του Αλέκου Τάτση να επικρατεί 3-1 και να περνάει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας στην ισοβαθμία τη σημερινή της αντίπαλο από την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1.

Πέρασε δεύτερη η Ανατολή, 3-1 την Καστρίτσα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παιχνίδι έγινε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο αφού η δυνατή βροχή είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο και σε αρκετά σημεία του η μπάλα κολλούσε. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο ότι ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες, αλλά την Ανατολή να είναι η ομάδα που αξιοποίησε ότι ευκαιρία δημιούργησε και πέτυχε τρία γκολ.

Μόλις στο 8΄η Ανατολή άνοιξε το σκορ όταν ο Ορφανός έκανε τη σέντρα και ο Σχισμένος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη.

Στο 15΄η Καστρίτσα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κακαράντζας έκανε το σουτ , απέκρουσε τη μπάλα ο Διαμάντης, έκανε κατοχή ο Τσουμάνης που με πλασέ σε κενή εστία την έστειλε άουτ.

Στο 23΄η Ανατολή διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Γιαννιώτης πλάσαρε τον Ζώη η μπάλα ενώ πήγαινε προς τα δίχτυα κόλλησε επάνω στην γραμμή, οι αμυντικοί της Καστρίτσας δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Μίνης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 29΄ο Παπαδόπουλος με ωραία προσπάθεια πέρασε τον Διαμάντη όμως βγήκε πλάγια και με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 40΄πλασέ του Τσουμάνη, ο Κλιτσινάρης προσπάθησε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο 43΄η Ανατολή στην τρίτη επιθετική ενέργεια πέτυχε ένα ακόμη γκολ όταν ο Μίνης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Γιαννιώτη αυτός προχώρησε πλάσαρε τον Ζώη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο 53΄ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Καστρίτσας και τράβηγμα του Διαμαντόπουλου στον Ναυρόζογλου και εκεί αν έδινε το πέναλτι θα έπρεπε να αποβάλει τον Διαμαντόπουλο μιας και ο Ναυρόζογλου ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 70’ σέντρα του Παπαδόπουλου, πλασέ του Κακαράντζα απέκρουσε ο Διαμάντης, η μπάλα έφτασε στον Τσουμάνη που έδωσε στον Κακαράντζα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κασίμης μείωσε για την Καστρίτσα σε 3-1.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Κόλλιας-Λιόντος). Ελέγχεται για την φάση του 53΄ και τον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Καστρίτσας.

Ανατολή: Διαμάντης, Σαούγκος (87΄Κουλούρης), Σαπλαούρας, Πάνος, Διαμαντόπουλος, Τασιούλας, Σχισμένος, Ηλίας, Ορφανός (87΄Χριστακόπουλος), Γιαννιώτης, Μίνης.

Καστρίτσα: Ζώης, Κιτσάκης (70΄Κρανάς), Δοβανάς, Κλιτσινάρης, Κασίμης, Τσουμάνης, Σπαλιάρας (89΄Τζοβάρας), Λισγάρας (30΄λ.τρ. Μόσχος), Παπαδόπουλος, Ναυρόζογλου, Κακαράντζας (70΄Κύργιος).

Σχολιασμος