Επιστροφή στις νίκες για την Ελεούσα, 4-0 το Σταυράκι (video)

11.02.2024 Αναγνώστηκε 1188 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις νίκες για την Ελεούσα μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τους Χουλιαράδες επικρατώντας 4-0 του Σταυρακίου και περιμένει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Καστρίτσα.

Επιστροφή στις νίκες για την Ελεούσα, 4-0 το Σταυράκι (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

Στο 7΄ο Μαρμούτας έκανε τη σέντρα, ο Μπουκουβάλας έκανε το τακουνάκι και ο Κεφάλας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 8΄το Σταυράκι ισοφάρισε τα δοκάρια με σουτ του Κοντογιάννη.

Στο 9΄σέντρα του Παπαρούνα Σ., ο Κεφάλας με πλασέ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στο δοκάρι της εστίας του Γκάτζιου.

Η υπεροχή της Ελεούσα καρποφόρησε στο 22΄όταν ο Παπαρούνας Σ. έκανε την παράλληλη σέντρα η μπάλα πέρασε από όλους και ο επερχόμενος Μπουκουνβάλας την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 23΄δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Γκάτζιος.

Στο 33΄σουτ του Παπαρούνα Σ. και πάλι ο Γκάτζιος απέκρουσε τη μπάλα.

Σουτ του Παπαρούνα Α. στο 35΄η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 39΄οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ του Παπαρούνα Α. με τη μπάλα πρώτα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 43΄ο Παπαρούνας Α. έκανε τη σέντρα, ο Στογιάννης με το κεφάλι έδωσε ύψος στη μπάλα προσπαθώντας να την απομακρύνει, στη συνέχεια Καπατσέλης και Κεφάλας τη διεκδίκησαν με τη μπάλα να βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Κεφάλα να καταλήγει στον Βελτσίστα που ανατράπηκε από τον Κοντογιάννη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για χέρι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Βελτσίστας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Στο 45΄η Ελεούσα είχε ένα ακόμη δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαρούνα Α.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ωστόσο στο 70΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Μπουκουβάλα που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Βλάχος (Πασιάς-Γεωργίου).

Ελεούσα: Κοτίκας, Μαρμούτας (46΄Παληοχώρης), Καράσας (75΄Τσουμάνης Π.).Γεωλδάσης, Μαλλάτος, Παπαρούνας Σ. Τσουμάνης Δ., Μπουκουβάλας (75΄Τζίμας), Βελτσίστας (68΄Νούγιας), Παπαρούνας Α., Κεφάλας (60΄Τσάγκας).

Σταυράκι: Γκάτζιος (46’ Πέτρος), Χήτας, Κολιός (46΄Κοζανίτης), Καπατσέλης, Κρασόπουλος, Στογιάννης, Καλογεράκης (67΄Κακανούλιας), Γώγος (46΄ Μιχαήλ), Κολιούσης, Μερκουριάδης (46΄Αθανασίου), Κοντογιάννης.

Σχολιασμος