Κόλλησαν στο (0-0) Κουτσελιό- Χουλιαράδες

11.02.2024 Αναγνώστηκε 11268 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 18η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Κουτσελιό φιλοξένησε τους Χουλιαράδες, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0)

 

Κόλλησαν στο (0-0) Κουτσελιό- Χουλιαράδες
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το παιχνίδι ήταν μέτριο έως κακό ποιοτικά, με το Κουτσελιό να έχει ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία με τον Κουτσογιάννη στις καθυστερήσεις για να πάρει

Στο 5’ από σέντρα του Μπακαγιάννη, ο Καμπότας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κοντραρε και έφυγε κόρνερ. Οι Χουλιαράδες είχαν ένα σουτ με τον Μπεζάτι που δεν ανησύχησε τον Στεργίου και στο 15’ σε σουτ του Δάσκαλου έδιωξε ο Βάσιος. Το σουτ του Τσε δεν είχε αποτέλεσμα στη συνέχεια και στο 32’ σε σουτ του Καμπότα η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη το Κουτσελιό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις πιο καλές στιγμές για να βρει ένα γκολ. Στο 63’ το σουτ του Κυριακίδη ήταν άστοχο και στο 68’ ο Ζώνιος εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 84’ Σιαμέτης και Κούτλας συνδυάστηκαν άψογα, βγήκε η σέντρα από αριστερά και ο Κουτσογιάννης αφύλακτος εντός περιοχής αστόχησε. Στο 87’ ο Στεργίου μπλόκαρε σε ωραίο πλασέ του Κουτσάφτη και στις καθυστερήσεις μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ και φάση διαρκείας,ο Σιαμέτης έκανε το σουτ ο Βάσιος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κουτσογιάννης έστειλε τη μπάλα άουτ, σε μια ανεπανάληπτη φάση.

Διαιτησία: Τασιούλας (Διαμαντόπουλος- Κατσουλίδου)

Κουτσελιό (Τασιούλας): Στεργίου, Γκέγκα, Σιαμέτης, Κέντρος,  Ναυροζογλου, Τσακανίκας, Κυριακίδης (Κούτλας), Μπακαγιάννης (60’ Βλέτσας), Κουτσογιάννης, Δάσκαλος, Καμπότας (60’ Κατσάνος).

Χουλιαράδες (Δημητρίου): Βάσιος, Κουτσάφτης, Τσιαμάκης, Τσες (Μπελέρης), Ζώνιος, Ράπτης, Παπανικολάου, Γεωργόπουλος (Γεωργίου), Μπεζάτι (Τσόδουλος), Τσιγάρας, Δημάκος (Ζιώγας).

Σχολιασμος