Επεισοδιακή ισοπαλία στο Μέτσοβο, 3-3 με το Σταυράκι (video)

06.01.2024 Αναγνώστηκε 1957 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, και στο Μέτσοβο ο τοπικός ΠΑΣ φιλοξένησε το Σταυράκι για την 13η αγωνιστική της Α ΕΠΣΗΠ και μοιράστηκε μαζί του τους βαθμούς της ισοπαλίας, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, από το πρώτο έως και το τελευταίο του λεπτό. Αρκετά γκολ, πολλές ευκαιρίες, ωραία ροή και στο τέλος…επεισόδια, σε ένα ματς που πραγματικά τα είχε όλα.

Επεισοδιακή ισοπαλία στο Μέτσοβο, 3-3 με το Σταυράκι (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 

Το Σταυράκι μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την πρώτη του καλή στιγμή μόλις στο 2΄, όταν ο Γώγος έκανε την σέντρα, με τον Κοντογιάννη ωστόσο να μην βρίσκει καλά την μπάλα και τον τερματοφύλακα του Μετσόβου να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 8΄ ο Τσιόστας Κ. εκτέλεσε φάουλ με τον Σιούτα να βρίσκει την μπάλα και με το κεφάλι να την στέλνει δίπλα από την εστία του Γκάτζιου, χωρίς στόχο και η επόμενη καλή στιγμή του Μετσόβου, όταν στο 10΄ ο Νάκος πάσαρε στον Τσουλιάη, με τον τελευταίο να στέλνει άουτ την μπάλα.

Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 12΄ ο Κολιούσης ανετράπη από τον Σδούκο και ο Κοντογιάννης ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, ανοίγοντας το σκορ και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Μετσοβίτες απείλησαν με το μακρινό, αλλά αδύναμο σουτ του Γκρέμου στο 17΄, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στα μισά του ημιχρόνου καλή εκτέλεση φάουλ του Κολιούση, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 27΄, όταν από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα, ο Κοντογιάννης τον προσπέρασε και σε κενή εστία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς σκόνταψε λίγο πριν πλασάρει, με τον Τσιόστα Χ. να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Οι ευκαιρίες προς το τέλος του ημιχρόνου ήταν εναλλασσόμενες και στο 38΄ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, όταν ο Τσιόστας Κ. εκτέλεσε φάουλ και ο Νάκος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Αμέσως μετά το Σταυράκι βρέθηκε στην αντεπίθεση, με τον Κολιό να δίνει στον Κοντογιάννη, ο οποίος από θέση βολής προσπάθησε με προβολή να βρει δίχτυα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 42΄ από θέση βολής δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε ο Νάκος για λογαριασμό του Μετσόβου, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και κατάφερε την ολική ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά. Αρχικά στο 46΄ ο Γκρέμος από τα όρια της περιοχής έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Γκάτζιος, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Νάκος δεν βρήκε καλά την μπάλα χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς.

Η ισοφάριση ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με το σουτ του Τσιόστα Κ. να καταλήγει στα δίχτυα από ασίστ του Γκρέμου.

Οι παίκτες του Πέτρου Κοντοδήμα κατάφεραν την ολική ανατροπή στο 54΄ με ωραίο σουτ του Γκρέμου για το 2-1.

Από το σημείο αυτό και έπειτα το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά, και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μέχρι τελικής πτώσεως, με τις ευκαιρίες να συνεχίζουν εναλλάξ.

Στο 62΄ χτύπημα φάουλ του Γώγου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 65΄ ευκαιρία του Νάκου από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ

Στο 69΄ ο Κολιούσης με ωραίο σουτ από τα πλάγια της περιοχής ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 71΄ ο εορτάζοντας Θεοφάνης Τσουλιάης, έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ το Μέτσοβο, κάνοντας το 3-2.

Στο 80΄ σουτ του Γώγου, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Τσιόστας Χ. και λίγο μετά ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε εκ νέου για το Σταυράκι.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά μια στιγμή στο 98΄ τα ανέτρεψε όλα, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε πέναλτι στην πτώση του Νάκου από τον Μωραΐτη, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να διαμαρτύρονται έντονα, δημιουργώντας έντονη σύρραξη μπροστά από την εστία του Γκάτζιου, οι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα για την συνέχεια του παιχνιδιού με την εκτέλεση πέναλτι, εν τέλει ο Σιούτας ανέλαβε την εκτέλεση με τον Γκάτζιο να αποκρούει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων των δύο ομάδων, ενώ και πάλι με την βοήθεια των ψυχραιμότερων κόπασε η ένταση.

Το 3-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Τασιούλας (Διαμαντόπουλος-Κυριαζή)

ΠΑΣ Μετσόβου (Πέτρος Κοντοδήμας): Γκάτζιος, Ναζίρης, Τσιόστας Χ.,Σδούκος, Σιούτας, Τσιόστας Κ., Γκρέμος, Λούσιος, Τσουλιάης, Νάκος, Παΐλας.

ΑΟ Σταυρακίου 2009 (Ανδρέας Στάμος): Γκάτζιος, Κρασόπουλος (75΄ λ.τρ. Κακανούλιας), Κολιός (46΄ Κοζανίτης), Μωραΐτης, Καπατσέλης, Στογιάννης, Κουτσογούλας (92΄ Πέτρος), Κολιούσης, Γώγος. Κοντογιάννης, Νάτσος.

 

 

 

 

 

Σχολιασμος