Τεχνολογικός εκσυγχρονισμός για τους TIGERS IFC WOMEN

08.12.2023 Αναγνώστηκε 603 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η ‘’δίψα” για εξέλιξη και η τεχνολογία στους TIGERS IFC δεν σταματάει ποτέ.

Τεχνολογικός εκσυγχρονισμός για τους TIGERS IFC WOMEN
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και προοδεύει στον επαγγελματικό αθλητισμό, η ομάδα των TIGERS IFC WOMEN και Ακαδημία σταθερά και συνειδητά την εισάγει στην καθημερινότητά της.Κάθε προπονητής και κάθε τμήμα ανάλυσης και Scouting θέλει να απλοποιεί την επαγγελματική καθημερινότητά του στο ποδόσφαιρο.

Οι TIGERS IOANNINA FC ήδη εδώ και 3 χρόνια, στο τμήμα ανάλυσης και Scouting με επικεφαλής τον πιστοποιημένο Match Analyst της Hudl κ. Χαλαύτρη Γιώργο σε WOMEN και Ακαδημία έχει εισάγει την ψηφιακή πλατφόρμα ανάλυσης και δεδομένων HUDL τα οποία χρησιμοποιούν τα μεγάλα ευρωπαϊκά CLUB σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Από την φετινή περίοδο με την συμβολή και την συνεργασία με το νέο προπονητικό Staff κ. Πανούση Γιώργοκαι κ. Ανδρέα Ζώτο,οι TIGERS IFC WOMEN αναπτύσσουν και εκσυχρονίζουν το τμήμα και γίνονται η ΠΡΩΤΗ ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο με φορητή και αυτόματη κάμερα Hudl Focus Flex με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη γιααυτόματα βίντεο, καταγραφή φάσεων, live αγώνων ,live ανάλυση και στατιστική ανάλυση δεδομένων μέσω του προγράμματος Sportscode.

Σχολιασμος