Δύσκολη και πολύτιμη νίκη, Καστρίτσα-Κόνιτσα 1-0 (video)

19.11.2023 Αναγνώστηκε 1336 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μία δύσκολη όσο και πολύτιμη νίκη πήρε η Καστρίτσα επικρατώντας 1-0 της Κόνιτσας και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ελεούσας.

Δύσκολη και πολύτιμη νίκη, Καστρίτσα-Κόνιτσα 1-0 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παιχνίδι είχε πάθος, ένταση και δυνατές μονομαχίες.

Μέχρι την αποβολή του Σταμούλη το παιχνίδι ήταν σχεδόν ισορροπημένο με την Καστρίτσα να έχει κάποια πεντάλεπτα υπεροχής και την Κόνιτσα να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Ο Σταμούλης στο 15΄προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γρατσούνα με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή όμως ο τερματοφύλακας της Κόνιτσας κατάφερε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 25’ ο Πατσούρας έκανε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Η Κόνιτσα στο 36΄είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-1 όταν ο Κυρτζόγλου βρέθηκε απέναντι από τον Ζώη έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα της Καστρίτσας να αποκρούει σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Καστρίτσα μπήκε δυνατά και στο 53΄ ο Δοβανάς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κακαράντζας έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 55΄ η Καστρίτσα άνοιξε το σκορ όταν ο Δοβανάς έκανε τη σέντρα, ο Σταμούλης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Καστρίτσα στο 66΄έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Σταμούλη ο οποίος κλώτσησε αντίπαλο.

Η Κόνιτσα προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αυτό παίρνοντας τα ηνία στο παιχνίδι αλλά χωρίς να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο 75΄ο Ζώης πρόλαβε στην έξοδο τον Λάμπρου και μπλόκαρε τη μπάλα πριν ο επιθετικός της Κόνιτσας γίνει επικίνδυνος για την εστία του.

Η τελευταία φάση στον αγώνα έγινε στο 82΄με τον Παπαδόπουλο να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Θανασιάς-Διαμαντόπουλος).

Καστρίτσα: Ζώης, Δοβανάς (46΄Δάσκαλος), Κιτσάκης, Ναυρόζογλου, Κασίμης, Σπαλιάρας, Κλιτσινάρης, Τσουμάνης, Αλεξίου (78΄Παπαδόπουλος), Σταμούλης, Κακαράντζας.

Κόνιτσα: Γρατσούνας, Ηλίας, Ντεντόπουλος, Καλές, Μήτσος, Πατσούρας, Κίτσος, Κυρτζόγλου (62΄Χαλούλος), Έξαρχος (62΄Σπανός Δ.), Ντότης (50’ Λάμπρου), Μουρεχίδης.

Σχολιασμος