Κατσίκος: «Nα πάρει στα σοβαρά η ΕΠΣΗΠ τη Γ΄Ερασιτεχνική»

18.09.2023 Αναγνώστηκε 1239 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Τίγρεις για το Κύπελλο, ο προπονητής του Ήφαιστου Αβγού Μιχάλης Κατσίκος έκανε έκκληση στην ΕΠΣ κάποια στιγμή να πάρει στα σοβαρά τη Γ' Ερασιτεχνική μιας και το επόμενο επίσημο είναι στις 23 Οκτωβρίου, ενώ τόνισε πως το ρόστερ εκτός απροόπτου έχει κλείσει.

Κατσίκος: «Nα πάρει στα σοβαρά η ΕΠΣΗΠ τη Γ΄Ερασιτεχνική»
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναλυτικά: 

«Παίζαμε με μια ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι και φέτος φαντάζομαι είναι μια ομάδα δουλεμένη με νεαρά παιδιά. Το πρώτο ματς της χρονιάς, είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, είπαμε να το δούμε σαν δυνατό φιλικό και από εκεί και πέρα ότι καταφέρουμε. Το επόμενο επίσημο είναι στις 23 Οκτωβρίου, αργεί πολύ και κάνω ευχή η ΕΠΣ να πάρει κάποια στιγμή και τη Γ΄ κατηγορία στα σοβαρά γιατί και εδώ ματώνουν οι παράγοντες, αφήνουμε τις δουλειές μας».

Για το εάν επηρεάσει αυτή η απραξία: «Βάσει πλάνου μπορεί να επηρεάσει έχουμε τον γυμναστή που φροντίζουμε να μην χάσουμε αυτά που χτίσαμε στην προετοιμασία με 2-3 φιλικά θα κρατηθούμε για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το εάν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Έχει κλείσει το ρόστερ, τα παιδιά είναι συνέχεια στην προπόνηση έχουμε 4 εβδομάδες που είμαστε εδώ, η συμμετοχή για Γ’ τοπικό είναι καλή τουλάχιστον 15 άτομα σε κάθε προπόνηση, αν προκύψει κάτι καλό δεν θα πούμε όχι αλλά για την ώρα η ομάδα είναι πολύ καλά».

Σχολιασμος