Σέμος: «Χαρούμενοι για την πρόκριση»

18.09.2023 Αναγνώστηκε 817 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής των Τίγρεων Λάζαρος Σέμος έμεινε χαρούμενος με την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αναγνωρίζοντας ότι ο Ήφαιστος είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα με καλό προπονητή, ενώ τόνισε ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα στη Β' Ερασιτεχνική.

Σέμος: «Χαρούμενοι για την πρόκριση»
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναλυτικά: 

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και σε εσάς αλλά και σε όλες τις ομάδες που ξεκινάνε με το Κύπελλο και την άλλη εβδομάδα με πρωτάθλημα, να τελειώσει η χρονιά και να είμαστε πρώτα απ’ όλα υγιείς. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, δεν έχει σχέση αν ανήκει στη Γ’ κατηγορία, την γνωρίζουμε καλά, είναι οργανωμένη ομάδα με καλό προπονητή και παίκτες και με αυτό το σκεπτικό ήρθαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Στην αρχή και μέχρι να βρούμε ρυθμό όλες οι ομάδες θα πάρει χρόνο. Ήμασταν καλύτεροι σε κάποια σημεία από τους αντιπάλους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε αρκετά γκολ. Χαρούμενοι για την πρόκριση».

Για το εάν είναι έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα: «Το εάν είναι έτοιμη είναι σχετικό. Αν πεις ναι περιμένεις να δεις τη σούπερ ομάδα, αν πεις όχι και έρθει μια στραβή θα είναι δικαιολογία. Από τη στιγμή που ξεκινάει το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι 100% και εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα γιατί είναι μεγάλο με πολλές αγωνιστικές».

Για το εάν θα είναι ανταγωνιστικό: «Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, πέρυσι ήταν λίγες ομάδες, παίξαμε πλέι οφ, πολλές φορές με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας».

Σχολιασμος