Σπουδαία πρόκριση για την Αετορράχη, 1-2 τους Αμπελόκηπους

17.09.2023 Αναγνώστηκε 21560 φορές

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου πήρε η Αετορράχη, επικρατώντας με 1-2 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου.

 

Σπουδαία πρόκριση για την Αετορράχη, 1-2 τους Αμπελόκηπους

Το ντεμπούτο του Μανώλη Σκούφαλη στον πάγκο των Αμπελοκήπων δεν ήταν το πιο ιδανικό, καθώς η ομάδα του γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, ενώ η Αετορράχη κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Λίγες οι καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου με τους Αμπελόκηπους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση για γκολ και τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν καλά στον ανασταλτικό τομέα αλλά να είναι επιθετικά ακίνδυνοι.

Στο 5’ σε σουτ του Μούτα μπλόκαρε ο Ζώτος και στο 30’ ο τερματοφύλακας της Αετορράχης είχε απάντηση σε σουτ του Γαλάνη. Στο 40’ σε σέντρα από δεξιά για τους τυπικά γηπεδούχους ο Μάντζαρης δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά.

Με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φλώρος δέχτηκε την κάθετη πάσα και με πλασέ νίκησε τον Γκρέμο για το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Οι Αμπελόκηποι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, πίεσαν ψηλά, είχαν κάποιες τελικές χωρίς αποτέλες,α. Στο 50΄ο Ζώτος είχε απάντηση σε σουτ του Γαλάνη, στο 57’ δεν είχε στόχο το σουτ του Χαχούλη και στο 62’ ο Τέλιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Κάποιες άλλες τελικές προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα για τους Αμπελόκηπους όπως με την κεφαλιά του Παργινού που έφυγε άουτ, ενώ στο 69’ έγινε το 0-2 με ασύλληπτο σουτ του Κωστή.

Στο 73’ το σουτ του Μοτσενίγου εξουδετέρωσε ο Γκρέμος, οι Αμπελόκηποι μείωσαν σε 1-2 με τον Τσεκούρα στο 87΄, πίεσαν στα τελευταία λεπτά και προσπάθησαν κυρίως με στατικές φάσεις αλλά η Αετορράχη είχε τις απαντήσεις στην άμυνα και πήρε μια σπουδαία πρόκριση.

Διαιτησία: Σίνδρος (Δόσης- Βλαχοπούλου)

Αμπελόκηποι:Γκρέμος, Έξαρχος (71’ Τσακανίκας), Μούτας, Παργινός, Βλαχιώτης, Παπάζης(71’ Ντίνος), Γαλάνης, Τέλιος (63’ Τσάνης), Μάντζαρης, Χαχούλης (63’ Τσεκούρας), Οικονόμου.

Aετορράχη: Ζώτος, Μήτσης, Μοτσενίγος, Μαγκλάρας, Μάγκος, Κρανάς, Χριστογιάννης (53’ Γκαραβέλας), Γερογιάννης , Κωστης (74’ Γερομιχάλης), Βλάχος, Φλώρος.

 

Σχολιασμος