Πρόκριση στα πέναλτι για Αμφιθέα, Πράμαντα και Κρανούλα

17.09.2023 Αναγνώστηκε 3129 φορές

Στη ρώσικη ρουλέτα της διαδικασίας των πέναλτι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου η Αμφιθέα, τα Πράμαντα και η Κρανούλα, ενώ σπουδαία πρόκριση πήραν η Αετορράχη επί των Αμπελοκήπων και η ΑΕ Γιάννενα στο Ασβεστοχώρι.

 

Πρόκριση στα πέναλτι για Αμφιθέα, Πράμαντα και Κρανούλα

Στην Κρανούλα, το παιχνίδι διακόπηκε λόγω της χαλαζόπτωσης, έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια και την πρόκριση στα πέναλτι πήρε η τοπική ομάδα επί της Κληματιάς. Ισόπαλο 2-2 έληξε στην κανονική διάρκεια το ματς στην Μουσιωτίτσα με την Αμφιθέα να πανηγυρίζει την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 2-4.

Στο γήπεδο της Κρύας, η ΑΕ Πραμάντων πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση στα πέναλτι με 4-2, 0-0 έληξε η κανονική διάρκεια. Μια από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, αυτής των Αμπελοκήπων απέκλεισε η Αετορράχη κερδίζοντας στο γήπεδο της ΕΠΣ με 1-2.

Με δυο γκολ του Φάνη Τσίκα η ΑΕ Γιάννενα επικράτησε με 1-2 του Ασβεστοχωρίου και πήρε την πρόκριση, για την τοπική ομάδα σκόραρε ο Κολιούσης. Καταιγιστική ήταν η Πλατανιά (7-0) το Βοτονόσι, ενώ την πρόκριση πήραν το Ελληνικό και το Ροδοτόπι, αποκλείοντας Πετσάλι και Περιστέρι αντίστοιχα.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Πλατανιά- Βοτονόσι 7-0

Ασβεστοχώρι- ΑΕ Γιάννενα 0-2

Μουσιωτίτσα- Αμφιθέα (2-4 πεν) 0-0 κ.α.

Ασβεστοχώρι- ΑΕ Γιάννενα 0-2

Αμπελόκηποι- Αετορράχη 1-2

Κρανούλα- Κληματιά 4-2 πεν (1-1 κ.α.)

Πράμαντα- Αγία Μαρίνα 4-2 πεν (0-0 κ.α.)

Ελληνικό- Πετσάλι 5-2

Ροδοτόπι Περιστέρι 4-1

Τα χτεσινά αποτελέσματα

Ήφαιστος Αβγού- Τίγρεις 2-5

Δαφνούλα -Βελισσάριο 3-0 πεν (1-1 κ.α)

Κοσμηρά- Πωγωνάτος 7-1

Σχολιασμος