Πεντέλη: «Ψηλά το κεφάλι, περήφανοι για την ομάδα μας»

06.06.2023 Αναγνώστηκε 834 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς έκανε μέσα από μια ανακοίνωση η Πεντέλη η οποία υποβιβάστηκε στη Γ κατηγορία παρότι όπως αναφέρει τα όνειρα της ομάδας ήταν άλλα όταν ξεκίνησε η χρονιά.

Πεντέλη: «Ψηλά το κεφάλι, περήφανοι για την ομάδα μας»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει ότι όλοι στο σύλλογο είναι περήφανοι γιατί φεύγουν με ψηλά το κεφάλι και με καθαρή συνείδηση, ενώ αφήνει αιχμές προς την Ένωση λέγοντας ότι κάποιες ομάδες λέγοντας ψέματα είχαν την εύνοια της τροποποιώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα,

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μια απρόσμενη χρόνια για εμάς έφτασε στο τέλος της.

Ξεκινήσαμε την σεζόν με αλλά όνειρα και φτάσαμε σήμερα στον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ ερασιτεχνική Κατηγορία.

Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους ποδοσφαιριστές μας, που θυσίασαν χρόνο από τις ζωές τους για να βρίσκονται στις προπονήσεις και τους αγώνες όλη την σεζόν.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και καθαρή την συνείδηση μας από ένα πρωτάθλημα παρωδία και απέναντι σε ομάδες που δεν κατέβαιναν χωρίς επιπτώσεις ,που δεν πλήρωναν διαιτησίες, που έπαιζαν "χαλαρά" ματς, που είχαν την εύνοια της διοργανώτριας αρχής και με ψέματα τροποποιούσαν το πρόγραμμα των αγωνιστικών.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί αυτή η ομάδα από το 1968 μέχρι και σήμερα, ακόμα και με 8 παίκτες κατέβαινε κανονικά να αγωνιστεί.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί από την ίδρυση του Συλλόγου συμμετέχουμε σε όλα τα πρωταθλήματα της Ενώσεως με μηδαμινούς πόρους σε αντίθεση με τις ομάδες "πυροτεχνήματα", που σε περίπτωση διοργάνωσης εκδήλωσης-πανηγυριού κατεβάζουν τις ομάδες τους και αν όχι τις διαλύουν.

Πείτε μας γραφικούς…Ναι είμαστε!

Αλλά και εσείς…Αυτοί είστε!

Σχολιασμος